انجمن های تخصصی  فلش خور
نامه ای ب عشقم - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: نامه ای ب عشقم (/showthread.php?tid=162333)

صفحه‌ها: 1 2 3

نامه ای ب عشقم - بیتا****** - 20-08-2014

نمیدونم از کجا شروع کنم؟
از خوبیت از امیدت از حرفای پر از ماهت یا از چشمات ک منو کشته.حتی از عصبانیتت چون اونم غنیمته کاش بدونی ک چقدر دوستت دارم کاش بدونی ارزشت بیشتر از این حرفاست.
تو برام مثل بارونی ک همیشه سبکی میاره مثل بارون از اسمون ب دل عاشق من میباره.مثل بارون برای دل ادمی ارام و نرمه چه خوبه بودنت چه خوبه احساست و حتی لمس کردنت.
انقدر دوست دارم ب اون شونه هات سرمو بزارم حرفای دلمو بهت بگم باهات گریه کنم باهات بخندم و هر لحظه ب چشمای پر از مهرت نگاه کنمHeart چون اون چشمات منو ب زندگی بیشتر وابسته میکنه.هر موقع اون صدای قشنگتو میشنوم ی جوری اروم و هیجان زده میشم از خودمو از بودنت جدا میشم و خودمو ب تو میسپارم اگه تو دلم باشی باور نمیکنی میگی این دل همونی ک فکر میکنم دوسم نداره؟ ولی کاش از چشام بخونی ک حتی بودنت گفتنت خواستنت و همه چیزت برای من از همه کس با ارزشتره.Heart میدونی زندگی من مثل ی کاغذ سیاه ک تو نقطه ی سفیدش هستی و هر لحظه ک عشق من به تو زیاد میشه اون نقطه ب اوج خود میرسه و بزرگتر میشه و زندگی ی رنگ دیگه ای باتو میگیره.
هیچ کسی تو رو نمیتونه از من بگیره حتی خودت چون اسمت عشقت و بودنت تو دلم حک شده و محاله ک پاک شه یعنی خودمم نمیزارم ک پاک شه.
عشقت برام مثل گلهای بهاری هر روز تازه تر میشه ب جای اینکه تکراری بشه.هر روز بوی قشنگتری ب خودش میگیره. عشقت برام تازه و تازه تر میشه مثل بوی یاسمن انقدر از ته دل نفس میکشم تا بیشتر ب بودنت و عشقت معتاد شم.Heart
اما..........
اما حیف ک تو نیستی عشقمp336p336p336cry girlcry2cry2

RE: نامه ای ب عشقم - parisa16 - 20-08-2014

چه قدر زیبا...SadSadSadSadSadSadSad

RE: نامه ای ب عشقم - yas yasi - 20-08-2014

الهی عزیزمcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
چقدر دلم گرفت چرا اینقد غصه داره پست هات گلم؟cryingcryingcryingcryingcrying

RE: نامه ای ب عشقم - امیرهمایون@5570 - 20-08-2014

دقیق حرف دله منو زدی cryingcryingcryingcrying

اره جدا عشق خیلی نامرده

RE: نامه ای ب عشقم - Avril. - 20-08-2014

یه چیزی.....
نوشتی حرفای پر از ماهت.؟؟؟؟؟
یعنی چی اونوقت؟؟؟؟؟؟

RE: نامه ای ب عشقم - ~ALONE GIRL~ - 21-08-2014

هییییییییییییییییییییی خدااااااااااااااااcrying

من میترسم یه روزی حال و روزم بشه  این نوشته هاااااااااااااااااااااcryingcryingcryingcrying

RE: نامه ای ب عشقم - TARA* - 21-08-2014

بیتا فدات شم اشکمو در آوردی:hlp::hlp::hlp::hlp::hlp:cry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girl

RE: نامه ای ب عشقم - ✖ ̶̶ℬ̶̶Å̶̶Ð̶̶ ̶̶Ш̶̶ϴ̶̶Ḻ̶̶ℱ̶̶ ✖ - 21-08-2014

(21-08-2014، 10:23)عاشقم یه عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میترسم یه روزی حال و روزم بشه  این نوشته هاااااااااااااااااااااcryingcryingcryingcrying

اینی که گفتی یعنی چی

RE: نامه ای ب عشقم - ~ALONE GIRL~ - 21-08-2014

(21-08-2014، 12:09)S҉H҉A҉K҉H҉S҉I҉T҉ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 10:23)عاشقم یه عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینی که گفتی یعنی چی
یعنی اینکه تو دلموبشکونیcrying

RE: نامه ای ب عشقم - ✖ ̶̶ℬ̶̶Å̶̶Ð̶̶ ̶̶Ш̶̶ϴ̶̶Ḻ̶̶ℱ̶̶ ✖ - 21-08-2014

(21-08-2014، 12:11)عاشقم یه عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 12:09)S҉H҉A҉K҉H҉S҉I҉T҉ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینی که گفتی یعنی چی
یعنی اینکه تو دلموبشکونیcrying

نترس عشقم این اتفاق نمی افته/در ضمن اسپم هم ندهBig Grin