انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه ی نان قلیفی(نان محلی سیستانی) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه ی نان قلیفی(نان محلی سیستانی) (/showthread.php?tid=163403)



طرز تهیه ی نان قلیفی(نان محلی سیستانی) - ✘v!☻lent girl✘ - 22-08-2014

مواد لازم:
آرد گندم=» 1 کیلو (4 الی 5 لیوان)
آب یا شیر ولرم=» 2 لیوان
روغن=» نصف لیوان
مایه خمیر=» نصف ق غ
رازیانه (بادیان به گویش سیستانی)=» مقداری
خرما=» به میزان لازم
طرز تهیه:
آب یا شیر را در ظرفی می ریزیم روغن، نمک و خمیرمایه را اضافه می کنیم و بعد آرد (گندم) را کم کم به مواد اضافه می کنیم و با دست ورز می دهیم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد.


بعد خمیر را در کیسه نایلون می گذاریم و در جای گرم به مدت یک ساعت می گذاریم تا پف کند و حجمش دو برابر شود. هسته خرما را در می آوریم و با کمی روغن تفت می دهیم اجازه می دهیم کمی سرد شود.


بعد از خمیر به اندازه ی یک پرتقال کوچک برداشته و روی تخته یا سینی پهن می کنیم روی سینی را هم از قبل آرد می پاشیم که خمیر نچسبد.


مقداری از خرما را داخل آن می گذاریم و خمیر را ابتدا به صورت لوله ای می پیچیم یا رول می کنیم


و دوباره خمیر رول شده را که وسط آن خرما می باشد رول می کنیم تا بصورت حلزونی درآید سپس داخل سینی فر چیده


و روی آن را زرده ی تخم مرغ زده و کمی کنجد می پاشیم و داخل فر به مدت یک ساعت قرار می دهیم تا آماده شود.



RE: طرز تهیه ی نان قلیفی(نان محلی سیستانی) - ✞ Ϧ ʝ ᔣ ✞ - 22-08-2014

مرسی از اینکه گذاشتی
Blush+سپاس


RE: طرز تهیه ی نان قلیفی(نان محلی سیستانی) - elmira.a - 06-09-2015

من خوردم خـــــــــــــــــیــــلی خوشمزه اس ^_^