![]() |
اردور کدو با پنیر - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: اردور کدو با پنیر (/showthread.php?tid=163407) |
اردور کدو با پنیر - ✘v!☻lent girl✘ - 22-08-2014 ![]() دستور این اردور از کتاب استاد بزرگ ، خانم رزا منتظمی هست و شما می تونید بجای کدو از مواد دیگه ای هم استفاده کنید مثل یه تیکه کوچولو نون تست به شکل مربع به اندازه تقریبی ۴*۴ سانتی یا حتی می تونید نون تست ها رو بصورت گرد قالب بزنید بعد پوره سیب زمینی رو با ماسوره روش بریزید و یکی دو برگ نعناع و گوجه فرنگی پرورشی روی پوره بذارید .پس این اردور یه نمونه هست و می تونه ایده های زیادی بهتون بده . مواد لازم :
![]() طرز تهیه : * فر رو روشن کنید و روی 180 درجه تنظیم کنید . برای مکروفر هم کانوکشن رو روی 250 درجه تنظیم کنید. * کدوها رو شسته و با فاصله نیم سانتیمتر برش می دیم . بعد داخل آبجوش ( بهمراه نمک ) می ریزیم تا بپزن ( توی کتاب خانم رزا منتظمی گفته شده که کدو ها رو سرخ کنید ولی بعضی وقتها من دلم می خواد رژیمی بخورم و در نتیجه بخار پز یا آبپز می کنم . وقتی سرخشون می کنید خوشمزه تر می شن ) . ![]() ![]() * سینی فر رو چرب کنید بعد کدوها رو روش بچینید می تونید توی همون ظرف سرو هم بچینید . ![]() ![]() * آماده کردن قیف و ماسوره رو قبلا" توضیح دادم ( دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. لطفا اینجا رو ببینید ) . من سعی می کنم قیف غذاهام با قیف کیک و دسرهام یکی نباشه . ![]() ![]() * بعد با قیف و ماسوره پوره سیب زمینی رو روی کدو شکل می دیم . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * می تونیم روشون پنیر پیتزا هم بریزیم . ![]() * اگه از مكروفر استفاده مي كنيد : برای اردورهای پنیردار : ۲۵۰درجه سانتیگراد convection و زمان 1۲ دقيقه .سینی رو روی سه پایه بلند قرار دهید . برای اردورهای بدون پنیر : ۲۵۰درجه سانتیگراد convection و زمان ۸-۶ دقيقه .سینی رو روی سه پایه بلند قرار دهید . * اگه از فر استفاده مي كنيد : برای اردورهای پنیردار : با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد طبقه وسط فر قرار بدین تا پنیر آب شده و کمی طلایی بشه . اگه دوست دارید روی پنیرها طلائی تر بشه چند دقیقه گریل رو روشن کنید . برای اردورهای بدون پنیر :با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد طبقه وسط فر قرار بدین تا سطح پوره کمی طلایی بشه ( اردور بدون پنیر معمولا" زود تر از پنیردار ها سطحشون طلایی می شه پس حواستون به این نکته باشه و با همدیگه توی یه سینی نچینید ) . اگه دوست دارید روی پنیرها طلائی تر بشه چند دقیقه گریل رو روشن کنید . * با توجه به اینکه همه موادمون پخته شدن پس نیاز نیست خیلی زمان بدیم . فقط کافیه روی اردورمون کمی طلایی بشه . ![]() ![]() |