انجمن های تخصصی  فلش خور
فرماندار تگزاس: نیروهای داعش احتمالاً از مرز مکزیک وارد آمریکا شده‌اند - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: خبرها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=42)
+--- موضوع: فرماندار تگزاس: نیروهای داعش احتمالاً از مرز مکزیک وارد آمریکا شده‌اند (/showthread.php?tid=163547)



فرماندار تگزاس: نیروهای داعش احتمالاً از مرز مکزیک وارد آمریکا شده‌اند - Son of anarchy - 23-08-2014

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، پایگاه خبری «ورلد تریبیون» در گزارشی اختصاصی موضوع ورود نیروهای داعش به خاک آمریکا را مورد توجه قرار داده و از قول ریک پری، فرماندار ایالت تگزاس آمریکا خبر داده که نیروهای این گروه تروریستی احتمالاً از مرز مکزیک برای ورود به خاک آمریکا استفاده کرده‌اند.
بر اساس این گزارش، مقامات آمریکایی اذعان کرده‌اند که گروه ترویستی داعش می‌تواند جهت تهدیدات خود را به سمت آمریکا برگرداند. بن رودز، مشاور امنیت ملی آمریکا، روز جمعه در اظهاراتی قتل خبرنگار آمریکایی به دست نیروهای داعش را یک حمله تروریستی علیه آمریکا توصیف کرد، اما عمق فاجعه می‌تواند از این عمیق‌تر و مستقیم‌تر باشد.
مقامات آمریکایی می‌گویند نیروهای داعش با نیروهای افراطی در آمریکای مرکزی و آمریکای جنوبی، از جمله مکزیک، ارتباط‌هایی ایجاد کرده‌اند. ریک پری، فرماندار تگزاس می‌گوید: «فکر می‌کنم احتمالی بسیار واقعی وجود دارد که آنها از این ارتباط‌ها سوء استفاده کرده باشند.»
وی در اظهاراتی خطاب به اندیشکده بنیاد هریتیج همچنین اضافه کرد که نیروهای داعش احتمال دارد نیروهای خود را از طریق مرز مکزیک وارد خاک آمریکا کرده باشند. به گفته آقای پری، نیروهای داعش ممکن است از نبود کنترل در طول مرزهای آمریکا و مکزیک استفاده کنند.
ورلد تریبون می‌نویسد مقامات آمریکایی هشدارهای ریک پری را تأیید نمی‌کنند، اما آنها فعال شدن گروه‌های القاعده در مکزیک را تأیید کرده‌اند.

فرماندار تگزاس: نیروهای داعش احتمالاً از مرز مکزیک وارد آمریکا شده‌اند 1

فرماندار تگزاس: نیروهای داعش احتمالاً از مرز مکزیک وارد آمریکا شده‌اند 1


RE: فرماندار تگزاس: نیروهای داعش احتمالاً از مرز مکزیک وارد آمریکا شده‌اند - hidden ninja - 27-08-2014

بله وضع خیلی خرابه


RE: فرماندار تگزاس: نیروهای داعش احتمالاً از مرز مکزیک وارد آمریکا شده‌اند - HediVampire - 27-08-2014

این داعش چیه؟وحشین والا.اینا یدفعه ای از کدوم گورری در اومدن؟Angry