![]() |
سالاد سنگاپوری - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: سالاد سنگاپوری (/showthread.php?tid=163560) |
سالاد سنگاپوری - ✘v!☻lent girl✘ - 23-08-2014 ![]() این سالاد بیشتر در شرق و جنوب شرقی آسیا دیده می شه.البته هر کشوری ادویه های خاص خودش رو داره که ممکنه در کشور ما پیدا نشه بخاطر همین موقع ترجمه دستورها ادویه ها و چاشنی های ایرانی خودمون رو جایگزین کرده و می شه یه سالاد خوشمزه دیگه که ایندفعه این سالاد دیگه هیج جای دنیا پیدا نمی شه .پس لازمه خدمتتون بگم که این سالاد سنگاپوری ورژن ایرانی هست. مواد لازم : نودل برنج یک سوم بسته ( بسته نودلی که من استفاده کردم 227گرم هست) هویج رنده شده 1 پیمانه جوانه ماش 1 پیمانه جعفری 3 ق س روغن زیتون 2 ق س سرکه بالزامیک 4 ق س ( در صورتیکه سرکه بالزامیک ندارید آبلیمو جایگزین کنید) نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه : * برای آماده کردن نودل برنج جهت سالاد ، ابتدا نودل ها رو بطول تقریبی 5 سانتیمتر با قیچی برش بدین . ![]() ![]() * بعد بمدت 15-10 دقیقه داخل آبجوش ریخته و سپس آبکش کنید . ![]() ![]() * هویج رو رنده کرده و به نودل اضافه کنید . * نکته : بهتره هویج ها بصورت رشته های باریک و بلند دربیاد . ![]() * و بعد روغن زیتون ... ![]() * سرکه بالزامیک ... ![]() * و سپس جعفری خرد شده ... ![]() * و درنهایت جوانه ماش رو اضافه کرده و مخلوط کنید ... ![]() * سالاد سنگاپوری ما آماده هست . بخاطر رشته ای بودن این سالاد بچه ها طرفدار اون هستن . نوش جان ... ![]() |