انجمن های تخصصی  فلش خور
تارت سوسیس و کلم - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: تارت سوسیس و کلم (/showthread.php?tid=163570)



تارت سوسیس و کلم - ✘v!☻lent girl✘ - 23-08-2014

زمان آماده سازی مواد :
20 - 25 دقیقه


زمان پخت :
40 - 45 دقیقه

مواد لازم :

خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : 12 ورق

سوسیس : چهار عدد

کلم: دو عدد

سیب زمینی : سه عدد

پنیر پیتزا : 200 گرم

آب پرتقال : 1/3 فنجان

سرکه : یک فنجان


سیر : سه حبه

آویشن : یک قاشق غذاخوری

پیاز قرمز : دو عدد

فلفل قرمز : به میزان لازم

نمک : به میزان لازم

روغن زیتون : 3/4 فنجان

روغن سرخ کردنی : به میزان لازم


روش تهیه :

1 کلم را به خوبی ریز کرده و درون سینی مخصوص فر میریزیم ، سپس روی آن ها را با دو قاشق غذاخوری روغن زیتون ، دو قاشق غذاخوری سرکه ، نمک و فلفل و سیر ریز شده پر میکنیم .



تارت سوسیس و کلم 1



2 سینی را درون فر از قبل گرم شده با دمای 360 درجه قرار داده تا زمانی که سطح کلم ها طلایی شود (در حدود 20 دقیقه )



تارت سوسیس و کلم 1



3 سیب زمینی را ریز کرده و درون روغن سرخ میکنیم .



تارت سوسیس و کلم 1



4 پس از این که سیب زمینی کمی سرخ شد ، پیاز حلقه شده را به آن اضافه میکینم .



تارت سوسیس و کلم 1



5 زرد چوبه ، یک قاشق غذاخوری سرکه و یک قاشق غذاخوری پودر سیر به مواد اضافه میکنیم .



تارت سوسیس و کلم 1



6 تمامی مواد را به خوبی در حدود 10 الی 15 دقیقه تفت میدهیم تا کاملا یکدست شده و سرخ شوند .



تارت سوسیس و کلم 1



7 نصف فنجان روغن زیتون و 1/3 فنجان اب پرتقال را به مقدار سرکه باقیمانده اضافه میکنیم .




تارت سوسیس و کلم 1



8خمیر یوفکا را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (بهترین راه برای استفاده از خمیر یوفکا این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 الی 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود ، در نظر داشته باشید که درب بسته را کاملا باز نکنید ) .

9 یک لایه از خمیر برداشته و سطح آن را کاملا با مخلوط سرکه مرطوب میکنیم ، سپس لایه دوم را برداشته و آن را روی لایه اول قرار میدهیم و آن را نیز مطابق قبل به خوبی مرطوب میکنیم ، این کار را برای چهار لایه دیگر نیز تکرار میکنیم تا در نهایت شش لایه یوفکا چرب شده بر روی هم داشته باشیم .




تارت سوسیس و کلم 1



10 مواد را در وسط خمیر پهن میکنیم ، سپس لبه های خمیر را به داخل تا میدهیم .


تارت سوسیس و کلم 1



11 سوسیس حلقه شده ، کلم ، آویشن و پنیر را بر روی باقی مانده مواد میریزیم .


تارت سوسیس و کلم 1



12 تارت را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا سطح خمیر طلایی شود .



تارت سوسیس و کلم 1



تارت سوسیس و کلم 1