![]() |
تارت سوسیس و کلم - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: تارت سوسیس و کلم (/showthread.php?tid=163570) |
تارت سوسیس و کلم - ✘v!☻lent girl✘ - 23-08-2014 زمان آماده سازی مواد : 20 - 25 دقیقه زمان پخت : 40 - 45 دقیقه مواد لازم : خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : 12 ورق سوسیس : چهار عدد کلم: دو عدد سیب زمینی : سه عدد پنیر پیتزا : 200 گرم آب پرتقال : 1/3 فنجان سرکه : یک فنجان سیر : سه حبه آویشن : یک قاشق غذاخوری پیاز قرمز : دو عدد فلفل قرمز : به میزان لازم نمک : به میزان لازم روغن زیتون : 3/4 فنجان روغن سرخ کردنی : به میزان لازم روش تهیه : 1 کلم را به خوبی ریز کرده و درون سینی مخصوص فر میریزیم ، سپس روی آن ها را با دو قاشق غذاخوری روغن زیتون ، دو قاشق غذاخوری سرکه ، نمک و فلفل و سیر ریز شده پر میکنیم . ![]() 2 سینی را درون فر از قبل گرم شده با دمای 360 درجه قرار داده تا زمانی که سطح کلم ها طلایی شود (در حدود 20 دقیقه ) ![]() 3 سیب زمینی را ریز کرده و درون روغن سرخ میکنیم . ![]() 4 پس از این که سیب زمینی کمی سرخ شد ، پیاز حلقه شده را به آن اضافه میکینم . ![]() 5 زرد چوبه ، یک قاشق غذاخوری سرکه و یک قاشق غذاخوری پودر سیر به مواد اضافه میکنیم . ![]() 6 تمامی مواد را به خوبی در حدود 10 الی 15 دقیقه تفت میدهیم تا کاملا یکدست شده و سرخ شوند . ![]() 7 نصف فنجان روغن زیتون و 1/3 فنجان اب پرتقال را به مقدار سرکه باقیمانده اضافه میکنیم . ![]() 8خمیر یوفکا را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (بهترین راه برای استفاده از خمیر یوفکا این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 الی 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود ، در نظر داشته باشید که درب بسته را کاملا باز نکنید ) . 9 یک لایه از خمیر برداشته و سطح آن را کاملا با مخلوط سرکه مرطوب میکنیم ، سپس لایه دوم را برداشته و آن را روی لایه اول قرار میدهیم و آن را نیز مطابق قبل به خوبی مرطوب میکنیم ، این کار را برای چهار لایه دیگر نیز تکرار میکنیم تا در نهایت شش لایه یوفکا چرب شده بر روی هم داشته باشیم . ![]() 10 مواد را در وسط خمیر پهن میکنیم ، سپس لبه های خمیر را به داخل تا میدهیم . ![]() 11 سوسیس حلقه شده ، کلم ، آویشن و پنیر را بر روی باقی مانده مواد میریزیم . ![]() 12 تارت را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا سطح خمیر طلایی شود . ![]() ![]() |