![]() |
ته چین عدس - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: ته چین عدس (/showthread.php?tid=163573) |
ته چین عدس - ✘v!☻lent girl✘ - 23-08-2014 ![]() مواد لازم براي ٤ نفر: برنج آبكش شده سه پبمانه عدس خيس خورده يك پيمانه ماست يك و نيم پيمانه روغن مايع نصف پيمانه پياز ١ عدد زرده تخم مرغ ٤ عدد زرشك نصف پيمانه دارچين ١ ق چ زردچوبه ١ ق چ زعقران دم كرده يك چهارم ق چ نمك و فلفل به ميزان لازم طرز تهيه: *ابتدا عدس را با مقدار آب مي پزيم. ![]() *پياز را خرد كرده و با مقدار كمي روغن تفت ميدهيم تا سبك شود. ![]() *پياز را به عدس در حال پخت اضافه ميكنيم. ![]() *زردچوبه را هم ميريزيم. ![]() *مي گذاريم تا عدس خوب پخته شود و جا بيفتد ضمن اينكه آبش كشيده شود. ![]() *اگر عدس پخته شده بود ولي هنوز مقدار آب داشت، عدس را آبكش كنيد تا آب اضافه گرفته شود. *آب اضافه را دور نريزيد. ميتوانيد آن را با مقداري نان ميل كنيد. يا در سوپ ازش استفاده كنيد چون عدس سرشار از آهن است. ![]() *حالا فر را روي ٢٠٠ درجه روشن ميكنيم تا گرم شود. *زرده تخم مرغ و ماست و زعفران دم كرده و مقداري نمك و فلفل را با هم مخلوط ميكنيم. ![]() *نصف روغن مايع گفته شده را به مخلوط ماست و تخم مرغ اضافه مي كنيم. ![]() *حالا دارچين را اضافه و خوب با قاشق هم ميزنيم. ![]() *از اين مخلوط كمي كف قابلمه چرب شده ميريزيم. *من از قابلمه پيركس استفاده كردم. ![]() *سپس برنج آبكش شده را به مابقي مخلوط بالا اضافه ميكنيم و هم ميزنيم. ![]() *مقداري از برنج را كف قابلمه ريخته و با پشت قاشق كمي فشار ميدهيم تا منسجم شوند. ![]() *از مخلوط عدس و پياز روي برنج ميريزيم. ميتوانيد از ديواره ها كمي فاصله بدهيد تا هنگام سرو لايه عدس مشخص نشود و يا برعكس. من از دو لايه عدس استفاده كردم براي نشان دادن اين موضوع يك لايه را تا كناره هاي ظرف نريختم ولي لايه بعد كامل مشخص خواهد شد. ![]() *سپس مقداري زرشك شسته شده روي آن ميريزيم. *نكته ١: اندازه زرشك به دلخواه ميتواند تغيير كند. *نكته ٢: به جاي زرشك ميتوان از كشمش پلويي هم استفاده كرد. ولي من اين تركيب رو ترجيح ميدهم. ![]() *دوباره مقداري برنج ميريزيم و همينطور تا انتها ادامه ميدهيم تا لايه آخر را برنج تشكيل دهد. ![]() ![]() ![]() *بقيه روغن را روي برنج ميريزيم. *حالا روي قابلمه را فويل ميكشيم و در آن چند سوراخ ايجاد ميكنيم. ![]() *و در فر گرم شده با دماي ٢٠٠ درجه به مدت يك ساعت ميپزيم. *بعد از اينكه برنج دم كشيد، كمي صبر ميكنيم تا خنك شود. *سپس در ظرف سرو برميگردانيم. ![]() *اين هم بافت داخل ته چين. ![]() |