![]() |
رولت ژله - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: رولت ژله (/showthread.php?tid=163603) |
رولت ژله - ✘v!☻lent girl✘ - 23-08-2014 ![]() توصیه می کنم این ژله رو دقیقا با همین روشی که نوشتم پیش برید ، نه اینکه با روشهای دیگه جواب نگیرید ولی مواردی چون هم زدن زیاد ، روی بخار آب قرار دادن مارشمالو بخاطر آب شدن ، زمان دادن کم و زیاد مارشمالو ( در مکروفر ) و ... در شکل و طعم و رول شدن این ژله تاثیر خواهد گذاشت . درنهایت ممکنه ژله پین ویل داشته باشید ولی ممکنه سفیدیش به اندازه این نباشه و یا لاستیکی باشه و مسائل دیگه ... مواد لازم :
![]() طرز تهیه : * اول از همه قالب رو با 1 ق م روغن مایع چرب می کنیم . * مارشمالویی که من استفاده کردم هر یه دونه اش 25 گرمه پس لازم بود 3 تا از این بسته ها استفاده کنم . * اصل دستور با مارشمالوهای مینی هست ولی از آنجاییکه اینجا مارشمالو مینی وجود نداره پس ما همین مارشمالو رو مینی می کنیم،به چه صورت ؟ با قیچی آشپزخونه اونا رو به طول نیم سانت می بریم. ![]() * پودر ژله رو با آب ( لازم نیست آب داغ باشه ) در یه کاسه ای ریخته و به مدت یک دقیقه قدرت بالا در مکروفر می ذاریم . ![]() * بعد هم می زنیم تا دانه های ژله حل بشه . ![]() * و مجددا در مکرو بمدت 20 ثانیه دیگه قرار می دیم و باز هم هم می زنیم تا اثری از دانه های ژله نمونه . ![]() * مارشمالو رو اضافه کرده و قدرت بالا به مدت 40 ثانیه قرار می دیم . ![]() * می بینید مارشمالو پف کرده ، دقیقا می خواستیم یه همچین حالتی داشته باشیم . ![]() * بعد با ویسک به سرعت هم می زنیم تا مارشمالو آب بشه . 40-30 ثانیه بیشتر طول نمی کشه . ![]() * و داخل قالب چرب شده ریخته و بمدت 45 دقیقه در یخچال قرار می دیم . ![]() * با چاقو لبه های ژله رو از قالب جدا کرده و ژله رو در عین حال که از قالب جدا می کنیم با دست رول هم می کنیم . ![]() * این هم ژله قبل از برش ... ![]() * برای برش از چاقوی لیزری استفاده کنید . ![]() * ابتکارهای زیادی می تونید با این ژله انجام بدین مثلا شارلوت درست کنید یا بصورت رنگین کمان درستش کنید و یا در کیک هاتون ازش بهره ببرین و ... * برای نگهداری این ژله ، می تونید داخل نایلون فریزر قرار داده و 3-2 روز در یخچال بذارید . برای دیدن عکس در سایز واقعی خود یعنی 1024 در 682 پیکسل ، اینجا کلیک کنید . ![]() ![]() |