![]() |
ஜஜ ۩۩جمله های غمگین و گریه دار۩۩ ஜ ஜ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: ஜஜ ۩۩جمله های غمگین و گریه دار۩۩ ஜ ஜ (/showthread.php?tid=163918) |
ஜஜ ۩۩جمله های غمگین و گریه دار۩۩ ஜ ஜ - ηἔ∂Δ - 24-08-2014 ایــن کــه در آن جـــا خــودیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ش کـــرده ای ، دل اســت .. نــه شـــهـر ِ بـــــازی ! تـــــاب ِ بـــــازی نـــــدارد ! :: :: میــگویــی : عشـق نـیست ! بـــــــــرایِ مـن امّــا… انــکـارهــایــت ، بهــــترین شـعرهـایِ عـاشقـانـه انـد …! :: :: خوابهایم بوی تن تو را میدهند ، نکند آن دورترها نیمه شب در آغوشم میگیری … ! :: :: جــغرافـــیـایِ نــگـاهــت را ، کشـــیـده ای … رویِ تــــاریــخی که … چشمهایت ، رویِ تــُـرکمــنچــای را هــم .. کـــــــــم مــی کـــــرد ! :: :: همیـشه ، سُـرخ تــر از آتـــشم ! ولـــی انـــگـار ، به دستِ بــــاد سپــرده مرا … زمســتــانــت ! :: :: “تو بامن باش” من دست همه اتفادیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ق ها را میگیرم که نیفتند ! :: :: تو هم شده ای انقلاب زندگی من ، حالا هر چیز در زندگی ام تاریخ دار شده … قبل از تو … بعد از تو … :: :: وقــتی کنـــارمــی ، جــــایــی بــرای ِ هیــچ شتـابـی نـیست .. مقــــصـد ، همـــــین حضــــــور ِ مـــن و تــــوسـت …! :: :: چـــشــمت را نبـــــند .. ایـن چــشـم بنــــدی هــــای تــــو .. جــــهـانـــــــم را ، محـــــو می کند ! :: :: مـــی آیـــی ، نـئـشه مـــی شــــوم ! مـــی روی ، خـُـــــمــار ! مــــرا بــه تـــختـه ی چـشــمـانــت ببــــند ! تــَـــرکـــَــم بـــــده ! :: :: گــــاهــی ، نــگـاهــی ســگ مــی شـــود ! مــی گــــیـرد ، پــــاچــــه ی دلـــت را ! :: :: عــشـق ؛ زیـــــبـاتـــریــن لـــذّتـــیـست .. کــه بـه وقــت ِ ارتـــکاب ِ آن .. خـــــدا ، بـــــرای ِ بـــــشر .. ایــــستــاده “دســـت” مــــــیـزنــــد …! :: :: خواستن همیشه توانستن نیست … گاهی فقط داغ بزرگیست که تا ابد در سینه ات می ماند … :: :: چنــد هــزار فِــریـــم بـاشـد هــم ، جــا نمی شـود .. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ا ین لبــــــخـــند .. در قــابِ پنـــــجـــره ! دوربیـــنم “عـاشق” شـده اسـت ! :: :: چه دنیای ساکتی … دیگر صدای تپش قلبها غوغا نمیکند … بی گمان همه شکسته اند … :: :: چـشـــمـانـت.. دریـــــا را ، به “مــَـــد” مـیکـــشانـــد ! مـــــرا بـه شـــعر …! :: :: تــــاریــک بــــاد .. خـــانــه ی مـــردی کـه، نــمی جــنــگد .. بــــرای ِ زنــــی کــه، دوسـتـش دارد …! :: :: هـمه روی ِ مـــغـزم راه مـــی رونــد ! تـــــوی ِ لـــعنــتـی ، روی ِ قـلــبــم ! :: :: یــادگاری میـگذارم رویِ صــورتـت ! که بــــاد .. هــر چـه خـواست بــــبرَد .. جـــــــــز ، چـشمـــهـایــت ! :: :: تمـــام ِ خط خطی هــایِ من ، شعر می شـــدنـد ! وقتـی .. ایـن کلــماتِ وحشی .. ردیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ا م ِ تـــــــــو بــــــــود :: :: به کسی که دلش تنگ نمیشه نگید : دلم برات تنگه پاسخ همیشه یا لبخند است یا تو لطف داری :: :: هر شب به قصه دل من گوش میکنی فردا مرا جو قصه فراموش میکنی ای ماهی طلایی مرداب خون من خوش باد مستیت که مرا نوش میکنی :: :: گفته بودم بی تو سخت میگذرد بی انصاف ! حرفم را پس میگیرم بی تو انگار اصلا نمیگذرد … :: :: هــر چــه تَبـــَـر زدی مــــرا.. زخـــــم نـــشد ! جــــوانـــه شـــد ! :: :: آنقدر نگاهم را به راه آمدنت دوخته ام که شبها فقط خواب خیابان میبینم … :: :: لبــــخـند کـه مــی زنـــی .. یـــوسفـی مـی شـــــوم .. کـه بـی هیــــچ بـَــرادری .. در چـــــال ِ گــــونـــه ات ، گــُـــــــــــم می شـــوم ! :: :: چقـــدر زیـــادی ! آنقــــدر .. که نمـــیتوان .. تمــــام ِ تـــو را “خیـــال” کــــرد ! :: :: زندگی بی امید هم نفس مرگه ، پس هر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. و قت امید کسی شدی ناامیدش نکن :: :: برایم دست تکان دادی برایت دست تکان دادم تو به نشانه ی وداع من از شوق دیدار این کجا و آن کجا … :: :: یک نگاهت به من آموخت که در حرف زدن چشم ها بیشتر از حنجره ها می فهمند! :: :: در بیکرانه ی زندگی دو چیز افسون و حیرانم میکند : اول ، آبی دریا که میبینم و میدانم که نیست ! دوم ، صفای باطن زیبات که نمیبینم ولی میدانم که هست … |