![]() |
|
جمله های غمگین فاز سنگین - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: جمله های غمگین فاز سنگین (/showthread.php?tid=163926) |
جمله های غمگین فاز سنگین - ηἔ∂Δ - 24-08-2014 ![]() آنقدر دیر آمدی که رنگ چشمانت و طرح کت سورمه ای تو از یادم رفت ! آنقدر دیر آمدی که صد پیمانه نشاط وحشی در پیاله هوشیاری من یک وعده هم مرا دیوانه نکرد ! آنقدر دیر آمدی… دیر آمدی . . . دیر آمدی که لیلی شدن از یادم رفت ! :: :: نگاه کن ! این آسمان نیست که دلش گرفته ، دل منست که یک آسمان گرفته . . . :: :: کسانی که از خود می رنجانیم مثل ساعت هایی میمانند که صبح دلسوزانه زنگ می زنند و در میان خواب و بیداری بر سرشان می کوبیم بعد می فهمیم که خیلی دیر شده ! :: :: غفلت کرده ای مادر ؛ پشت این قلب عاشق فرزندت آرام آرام جان می سپارد و تو چگونه فراموش کردن را ب او نیاموخته بودی . . . :: :: این روزها شبیه جودی ابوت شده ام ! برای بابا لنگ درازی می نویسم ک این روزها دیگر خودم هم نمیشناسمش . . . :: :: قلبم این روزها سخت درد میکند ! کاش یک لحظه می ایستاد تا ببینم دردش چیست ؟ :: :: حواستون به بعضی حرفها و بعضی کارا باشه چون خیلی وقتا ببخشید کار چسب زخمو نمیکنه ! :: :: جامانده است چیزی جایی که هیچگاه دیگر هیچ چیز جایش را پر نخواهد کرد ! :: :: همیشه میشه تموم کرد فقط بعضی اوقات دیگه نمیشه دوباره شروع کرد . . . مواظب همدیگه باشیم ! :: :: تاریکی اتاقم شکسته می شود با نوری ضعیف لرزشی روی میز کنار تختم میفتد از این صدا متنفر بودم اما چشم هایم را میمالم new message . . . تا لود شود آرزو می کنم . . . کاش تو باشی . . . سکوت می کنم ، آرزوی بی جایی بود ! :: :: فراموش نکنیم که اگر دلی را بردیم شکستیم ، گذشتیم و رفتیم . . . روزگار حافظه خوبی دارد ، هرگز فراموش نمی کند ! :: :: یادش بخیر همیشه موقع خواب عکس قاب شده ات را گردگیری می کردم اما از آن روزی که رفتی عجیب دلم غبار گرفته اما تو خودت را اذیت نکن ، می دانم از دست قاب خالی کاری بر نمی آید ! :: :: دلم را به تخت میبندم تا ترکت کند . . . فریاد میکشد ، میلرزد ، خمارت میشود . . . رها که شد او میماند و عمری وسوسه ی تلخِ دوباره خواستن تو ! :: :: اگر آمدى به دلت بد نیار شهر همان شهر است کوچه همان کوچه و خانه همان خانه تنها من کمى مرده ام ! :: :: خداراچه دیدی دوست من !؟ شاید ، یک روزی ، ” درد ” قیمت پیدا کرد و ما ثروتمند شدیم ! :: :: هیچ وقت کاری نکن که یه دختر قید احساسشو دربارت بزنه… چون فقط درباره تو بی احساس نمیشه . . . دیگه به زندگی احساسی نداره :: :: ادعای بی تفاوتی سخته ! اونم نسبت ب کسی ک زیباترین حس دنیا رو باهاش تجربه کردی . . . :: :: روی سنگ قبرش نوشتند : “ اولین باری نَبود که مُرد ” :: :: قدیما همه چیزهایمان بوی ماندن می داد . . . آن روزها حتی بیسکویت ها هم مادر بودند ولی حالا شده اند : های بای ! :: :: می گویند :شاد بنویس نوشته هایت درد دارند ! و من یاد مَردی می افتم که با گیتارش گوشه ی خیابان شاد میزد اما با چشمهای خیس . . . ! :: :: کبریتهای سوخته هم روزی درختهای شادابی بوده اند مثل ما که روزگاری می خندیدیم قبل از اینکه عشق روشنمان کند ! :: :: ڪلیدهایم از جیبم مے افتند ڪیف پولم را گم مے ڪنم گوشے ام را جا مے گذارم و عجیب ڪه { تــــ ـــُـــ ـو } را ڪه نیستے مے برم با خودم در جیبم در ڪیفم در دلــ ـ ـ ـ ـ ـ ـم . . . :: :: هنوز مثل سابق “ مهربانم ” اما دیگر کسی صدایم نمی کند “مهربانم” . . . :: :: خدایا من دلم را صابون زدم به عشق او . . . ولی چرا چشمانم می سوزند ؟ RE: جمله های غمگین فاز سنگین - Nυмв - 24-08-2014 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() عه... ببخشید... حواسم نبود تو جمعیم .. :| :| :| :| :| :| :| ممنون !! :| |