![]() |
بریانی سبزیجات ( غذای هندی ) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: بریانی سبزیجات ( غذای هندی ) (/showthread.php?tid=16418) |
بریانی سبزیجات ( غذای هندی ) - parya2 - 01-09-2012 بریانی سبزیجات ( غذای هندی ) سیر، پیاز، پودر فلفل قرمز، هل، دارچین، آب سبزیجات، زیره، گل كلم و قارچ، برخی از مواد تشكیل دهنده این غذای هندی هستند. مواد لازم (برای 6 نفر) روغن سبزیجات: یك قاشق غذاخوری پیاز: یك عدد، خلال شود. سیر: 2 حبه،خرد شود. چوب دارچین: یك عدد هل از پوست در نیامده: 6 عدد زیره: یك و نیم قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری برنج دانه بلند: 2 پیمانه آب سبزیجات: 3 پیمانه لوبیا سبز خرد نشده: 175 گرم، سر و ته آن زده شود. گل كلم: 200 گرم، به گلچههای كوچك تقسیم شود. قارچ: 100 گرم، دو نیم شود. برگ گشنیز تازه: نصف پیمانه بادام بو داده: 2 قاشق غذاخوری ماست كم چرب: 4/1 پیمانه طرز تهیه: • روغن را درون قابلمهای بزرگ روی حرارت متوسط گرم كنید. • سیر و پیاز را در روغن به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی كه نرم شوند حرارت دهید. • دارچین، هل، زیره و پودر فلفل قرمز را به ظرف اضافه كنید و 30 ثانیه آنها را حرارت دهید. • برنج را به ظرف اضافه كرده، و آن را خوب با مواد داخل ظرف مخلوط كنید، سپس آب سبزیجات، لوبیا، گل كلم و قارچ را به آنها اضافه كنید. • قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و درب آن را گذاشته و به مدت 15 دقیقه یا تا زمانیكه آب آن جذب شود، بگذارید بجوشد. • سپس حرارت را تا حد امكان كم كرده و به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی كه برنج نرم شود، آن را حرارت دهید. • چوب دارچین را از درون قابلمه بیرون آورید. • غذا را در طرف مورد نظر ریخته و روی آن گشنیز و بادام بو داده بریزید و همراه با ماست آن را میل كنید. |