انجمن های تخصصی  فلش خور
داعش رسما کشتار نمازگزارن اهل سنت را پذیرفت - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41)
+--- موضوع: داعش رسما کشتار نمازگزارن اهل سنت را پذیرفت (/showthread.php?tid=164297)



داعش رسما کشتار نمازگزارن اهل سنت را پذیرفت - mohsenniceboy - 25-08-2014

 گروه تروریستی داعش مسئولیت کشتار نمازگزاران عراقی را در حمله اخیر به یکی از مساجد استان دیاله در شرق این کشور به عهده گرفت.


داعش رسما کشتار نمازگزارن اهل سنت را پذیرفت 1
(اینم عکس برا احمد رضا جوون)



حمله روز جمعه (۲۲ اوت، ۳۱ مرداد) مهاجمان مسلح به مسجد اهل سنت در روستای زرکوش در استان دیاله بیش از ۷۰ کشته و چندین زخمی برجا گذاشت.
 
گروه تکفیری داعش با صدور بیانیه در سایت اینترنتی خود مسئولیت این حمله را به عهده گرفت و علت آن را خودداری اهالی این شهر از بیعت با ابوبکر البغدادی رهبر داعش عنوان کرد.
 
سلیم الجبوری، رئیس پارلمان عراق، در دیدار با سفیر دولت انگلیس در بغداد وجود غیرقانونی سلاح در دست غیرنظامیان را مسبب این رویداد دانست و گفت این جنایات روند سیاسی و ثبات در عراق را با کندی و تأخیر مواجه می‌کند.
 
پیش از حمله تروریستی به مسجد دیاله گروه تروریستی داعش تهدید کرده بود به همه مساجد عراق یورش می‌برد.
 
شیخ «سعدون هبهب» ، امام جماعت مسجد جامع حضرت ابراهیم در استان دیاله به پایگاه خبری عراقی الاخبار گفت گروه تروریستی داعش یک هفته پیش از حمله مسلحانه به مسجد «مصعب بن عمیر» همه مساجد اهل سنت این استان را تهدید به حمله کرده بود.
 
شیخ هبهب تصریح کرد پس از آن که نمازگزاران مساجد اهل سنت در استان دیاله حاضر به بیعت با داعش نشدند، این گروه تهدید کرد مساجد آنان را هدف حمله قرار می‌دهد.
 
امام جماعت مسجد جامع حضرت ابراهیم همچنین گروه تروریستی داعش را به تلاش برای فتنه انگیزی در عراق متهم کرد.
 
پرس تی وی