انجمن های تخصصی  فلش خور
اين يه پسته براى ابراز علاقه به عشقت.معطل نکن.بيا تو.نياى عشقت ناراحت ميشه هااا. - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: اين يه پسته براى ابراز علاقه به عشقت.معطل نکن.بيا تو.نياى عشقت ناراحت ميشه هااا. (/showthread.php?tid=164941)

صفحه‌ها: 1 2 3

اين يه پسته براى ابراز علاقه به عشقت.معطل نکن.بيا تو.نياى عشقت ناراحت ميشه هااا. - bad boys - 27-08-2014

سلام.اين موضوع تنها ى نظرسنجى نيست.
بيان يک عشقه.
هرجمله اى که همين الان به ذهنت ميرسه که به عشقت بگى بنويس و اسمشم بنويس واگه تو انجمن عضوه نام کاربرى شم بنويسيد لطفا.

RE: اين يه پسته براى ابراز علاقه به عشقت.معطل نکن.بيا تو.نياى عشقت ناراحت ميشه هااا. - beler - 27-08-2014

معنای خوشبختی اینه که تو دنیا کسی هست ک بی اعتنا ب نتیجه دوست داره.....
اسمش ابلفضله

RE: اين يه پسته براى ابراز علاقه به عشقت.معطل نکن.بيا تو.نياى عشقت ناراحت ميشه هااا. - Hanie...... - 27-08-2014

اگه کسی رو دوست داشته باشی نمیتونی تو چشاش زل بزنیHeart
نمیتونی دوریشو تحمل کنیHeart
نمیتونی بهش بگی چه قدر دوسش داریHeart
نمیتونی بهش بگی چه قدر بهش نیاز داریHeart
برا همینه عاشقا دیوونه میشنHeart
خوب منم دیوونه تو شدم و هستم ومیمونمBlush

RE: اين يه پسته براى ابراز علاقه به عشقت.معطل نکن.بيا تو.نياى عشقت ناراحت ميشه هااا. - javad00631 - 27-08-2014

من که خودم هم دوست ندارم خخخخخخخ کاملا بی احساسBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

RE: اين يه پسته براى ابراز علاقه به عشقت.معطل نکن.بيا تو.نياى عشقت ناراحت ميشه هااا. - kaveh47 - 27-08-2014

دوست دارم سو....Heart

RE: اين يه پسته براى ابراز علاقه به عشقت.معطل نکن.بيا تو.نياى عشقت ناراحت ميشه هااا. - MacFarlane - 13-09-2014

فقط میتونم بگم دیوونشم اسمش مهرداده سربازه

RE: اين يه پسته براى ابراز علاقه به عشقت.معطل نکن.بيا تو.نياى عشقت ناراحت ميشه هااا. - _Ovver_ - 16-09-2014

من دوست دارم ولی تونمیییییییییدونیConfusedConfusedConfusedConfusedcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying

RE: اين يه پسته براى ابراز علاقه به عشقت.معطل نکن.بيا تو.نياى عشقت ناراحت ميشه هااا. - tak dokhie eblis - 16-09-2014

چترت را بردار...
چشم هاى من بزرگ شده ى بارانند...

متنفرمممم ازش..دروغ گفتم بازم دوسش دارم ولى خيلى نااااامرده...
فقط يه چيزى مى تونم بهش بگم:عشقم اميدوارم با عشقت خوشبخت شى..دوره ى عاشق من بودن که تموم شد...
اسمشم على...cryingcry2

RE: اين يه پسته براى ابراز علاقه به عشقت.معطل نکن.بيا تو.نياى عشقت ناراحت ميشه هااا. - اقیانوس اشک ها - 16-09-2014

اون با یارش من ب یادش?۰۰۰۰هه۰۰۰نخیر۰۰اون با یارش من با رفیق فابش
جمله عاشقانه نیس چون عشقی ندارم

ولی یکی هست ک قبلا باهاش بودم

این جمله همراه با ی تف تو صورتش

تو سایت نیس
اسمشم ایمانه

RE: اين يه پسته براى ابراز علاقه به عشقت.معطل نکن.بيا تو.نياى عشقت ناراحت ميشه هااا. - خخخخ - 16-09-2014

نه خبر میگیری از من نه سلامی نه جوابی فکرشو میکردی یک شب شب بخیر نگم بخوابی
شب بخیر عزیز من چشماتو بستی

من بیدارم تو بخواب هر جا که هستی

زندگیم دلم خیلی واست تنگیده:'(