![]() |
پاناکوتا شکلات - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: پاناکوتا شکلات (/showthread.php?tid=16525) |
پاناکوتا شکلات - ♥ هومن♥ - 02-09-2012 دسر پاناکوتای قهوه خامه ۲ لیوان . شیر نصف لیوان . شکر نصف لیوان اب جوش نصف لیوان . وانیل ۱ قاشق چایخوری . پودر قهوه فوری ۲ قاشق چایخوری پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری . پودر ژلاتین ۶ قاشق چایخوری طرز تهیه : ابتدا پودر ژلاتین را به روش بن ماری حل کنید ( کاسه ای روی بخار اب قرار دهید و ژله را درون ان بگذارید تا با حرارت بخار اب حل شود ). درون قابلمه ای شکر را با شیر و خامه مخلوط کنید سپس روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد یکدست شوند ، ژلاتین اب شده را به این مواد اضافه کنید و با حرارت ملایم بهم بزنید ( مراقب باشید مواد درون قابلمه نجوشد ) ، در انتها نیز وانیل را اضافه کنید. وقتی وانیل را اضافه کردید مواد را از یک صافی رد کنید تا یکدست شوند سپس درون ظرف مورد نظر بریزید و درون یخچال قرار دهید تا پاناکوتا خودش را بگیرد. برای تهیه این دسر دو رنگ باید مواد را ۲ قسمت کنید ، ابتدا نصف مواد را با پودر قهوه اماده کنید و نصف دیگر مواد را با پودر کاکائو ترکیب نمائید ، پس از اینکه پاناکوتای قهوه خنک شد و کمی خودش را گرفت پاناکوتا شکلاتی را روی ان بریزید و در نهایت درون یخچال قرار دهید تا کاملا سرد و سفت شود. نکته : میتوانید فقط از یک نوع طعم دهنده ( قهوه یا کاکائو ) برای اماده سازی پاناکوتا استفاده کنید ، میتوانید بجای پودر قهوه فوری از نسکافه نیز استفاده کنید. شکر این دسر را میتوانید بنابر سلیقه شخصی ۱ قاشق کمتر یا بیشتر کنید ، روی دسر را میتوانید با مغزهای اجیل ، شکلات اب شده و … تزئین کنید. RE: پاناکوتا شکلات - roshana* - 05-03-2013 من خوردم خوشمزهست ![]() |