![]() |
دسر موز و بستنی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: دسر موز و بستنی (/showthread.php?tid=16530) |
دسر موز و بستنی - ♥ هومن♥ - 02-09-2012 مواد لازم برای ۴ نفر: * ۶ عدد موز کوچک *۵۰ گرم یا یک چهارم پیمانه کره * تخم داخل ۴ عدد هل (کوبیده شده) * ۵۰ گرم یا یک دوم پیمانه بادام پرک پوستکنده * آب و پوست رنده شده یک عدد لیموترش کوچک * ۵۰ گرم یا یک سوم پیمانه پودر قند * ۲ قاشق سوپخوری آب پرتقال یا آب آناناس * بستنی وانیلی طرز تهیه: ۱ ) موزها را پوست کنده و به صورت طولی به ۲ نیم ببرید، سپس نصف مقدار کره را در تابهای بزرگ بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. پس از آن، نیمی از موزها را داخل کره ریخته و تا اندازهای سرخ کنید که طلایی رنگ شوند. حالا موزها را برگردانده و طرف دیگر آنها را نیز سرخ کنید. ۲ ) وقتی موزها پخت، جای آنها را به موزهای خام داده و آنها را نیز به همین طریق سرخ کنید. ▪ نکته: مراقب باشید موزها را آنقدر سرخ نکنید که له شوند؛ در ضمن از موزهای له و خیلی رسیده استفاده نکنید زیرا ممکن است در مرحله سرخ کردن، له شده و شکل ظاهریشان تغییر کند. ۳) باقیمانده کره را در تابه دیگری ریخته و روی شعله اجاق گاز آب کنید. سپس دانههای هل و بادام را به آن اضافه کرده و تفت دهید. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید تا طلایی رنگ شود. ۴ ) پوست رندهشده لیموترش را همراه پودر قند و آب پرتقال یا آب آناناس به آنها اضافه کرده و مقداری حرارت دهید تا کمی غلیظ شود. این، در واقع سس ایندسر است. ۵ ) در پایان، موزهای سرخ شده را داخل ظرفی چیده و سس را روی آن بریزید و با بستنی سرو کنید. |