![]() |
کلوچه خرمایی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: کلوچه خرمایی (/showthread.php?tid=16532) |
کلوچه خرمایی - ♥ هومن♥ - 02-09-2012 مواد اولیه : *روغن مایع ۱۱۰ گرم *شکر دو قاشق سوپخوری *خمیر مایه یک قاشق سوپخوری *آرد ۴۵۰ گرم *شیر ۱,۱/۴پیمانه *بهبوددهنده نان ۱/۴قاشق چایخوری *نمک ۱/۴قاشق چایخوری مواد لازم میانی: خرما بدون هسته ۲۵۰ گرم گردو خرد شده ۱۵۰ گرم دارچین یک قاشق چایخوری زنجبیل نصف قاشق چایخوری مواد لازم رویه: زرده تخممرغ یک عدد زعفران آب کرده یک قاشق چایخوری شیر یک قاشق چایخوری طرز تهیه: خمیر مایه، شیر ولرم و شکر را با هم مخلوط کرده و در ظرف را میبندیم ۱۰ دقیقه زمان میدهیم تا خمیر مایه پف کند، سپس روغن مایع را به این مواد اضافه میکنیم و در انتها آرد الک شده، نمک و پودر بهبوددهنده را با هم مخلوط و کمکم به مواد بالا اضافه میکنیم، تا خمیر یکدست و لطیفی به دست آید. ۱۰ دقیقه خمیر را ورز داده و به مدت ۴۵ دقیقه استراحت میدهیم. از خمیر به اندازه یک گردو برداشته داخل آن را (خرما خرد شده، گردو، دارچین و زنجبیل که با هم مخلوط کردهایم) قرار میدهیم و طوری خمیر را جمع میکنیم که مواد میانی آن مشخص نباشد. روی آن را کمی فشار میدهیم و با برس مواد رویه را که با هم مخلوط کردهایم، روی کلوچهها میزنیم و در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم کردهایم به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم. نکـــته: بهبوددهنده ترکیباتی هستند که با ایجاد انعطافپذیری و افزایش قدرت تحمل خمیر در کلیه مراحل تولید نان اعم از مخلوط کردن، تخمیر و پخت سبب بهبود کیفی محصول نهایی میشوند. غذاهای بیشتر : |