انجمن های تخصصی  فلش خور
به نظر می رسد که نسخه ی آزمایشی DriveClub در حال فعالیت است - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: معرفی، نقد و اخبار بازی ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=10)
+--- انجمن: اخبار بازی ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=11)
+--- موضوع: به نظر می رسد که نسخه ی آزمایشی DriveClub در حال فعالیت است (/showthread.php?tid=165341)



به نظر می رسد که نسخه ی آزمایشی DriveClub در حال فعالیت است - Aiden Pearce - 28-08-2014

به نظر می رسد که شرکت سونی به تعدادی از کاربران دعوت نامه ای ارسال کرده است که نسخه ی Beta عنوان DriveClub را تست کنند. این خبر پس از ارسال شدن عکس های این عنوان توسط کاربران سایت NeoGAF منتشر شده است.

به نظر می رسد که نسخه ی آزمایشی این عنوان با کد Cupcake منتشر شده است. در این نسخه از بازی، تعدادی از کاربران دعوت شده اند که این نسخه را تست و ارزیابی کنند. یکی از این تصاویر منتشر شده، نشان دهنده ی یکی از زمین های مسابقه ی جدید است که تا کنون دیده نشده بود.  هنوز مشخص نیست که این کاربران به چه صورت انتخاب شده اند. با این حال به نظر می رسد که این انتخاب به برنامه ی تست کنندگان نسخه های آزمایشی سونی یا Sony’s Beta Test Program مرتبط باشد. در این برنامه بازیکنان می توانستند در صورت علاقه، به سونی برای تست بازی هایشان کمک کنند.
هنوز شرکت سونی بیانیه ای در مورد ارائه ی نسخه ی آزمایشی به صورت عمومی منتشر نکرده است. این بازی در تاریخ ۱۰ اکتبر ۲۰۱۴ برای کنسول PS4 منتشر خواهد شد. در ادامه تصاویر منتشر شده در انجمن های وب سایت NeoGAF را با یکدیگر می بینیم. نظر شما در مورد این تصاویر چیست؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به نظر می رسد که نسخه ی آزمایشی DriveClub در حال فعالیت است 1 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به نظر می رسد که نسخه ی آزمایشی DriveClub در حال فعالیت است 1 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به نظر می رسد که نسخه ی آزمایشی DriveClub در حال فعالیت است 1