![]() |
کرم لبو - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: کرم لبو (/showthread.php?tid=16544) |
کرم لبو - ♥ هومن♥ - 02-09-2012 روش تهیهی کرم لبـو این دسر هم بهانهای است برای استفادهی بیشتر از چغندر پخته یا همان لبو در برنامهی غذایی. با ما همراه باشید... مواد اولیه شیر و شکر از هر کدام نصف پیمانه لبو پخته شده یک سوم پیمانه خامه 200 گرم آب لبو دو تا سه قاشق سوپخوری پودر ژلاتین دو قاشق مرباخوری آب جوش یک چهارم پیمانه مروارید خوراکی برای تزئین به میزان لازم طرز تهیه * ابتدا پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و آن را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا حل شود. * شکر و خامه را با هم مخلوط کرده شیر را افزوده و خوب هم بزنید. * لبوی پخته و پوره شده و آب لبو را نیز اضافه کنید. * ژلاتین آماده شده را هم مخلوط کرده در ظرف مورد نظر بریزید و آن را در یخچال به مدت سه الی چهار ساعت قرار دهید. * سپس در ظرف مورد نظر برگردانید و با لبوهای پخته قالب زده و با مرواریدهای خوراکی آن را تزئین کنید. |