![]() |
|
【♦اگـــه ~آشغـــالـی~ حداقـــل قابـــل بـــازیافت بـــاش♦】 - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39) +--- موضوع: 【♦اگـــه ~آشغـــالـی~ حداقـــل قابـــل بـــازیافت بـــاش♦】 (/showthread.php?tid=165548) صفحهها:
1
2
|
【♦اگـــه ~آشغـــالـی~ حداقـــل قابـــل بـــازیافت بـــاش♦】 - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 29-08-2014 ![]() » حـــاج ... اگـ ![]() اينجــ هرگــونه✘ زِرِ ✘اضــافـى پيـگـرد قـ ![]() ... █████ =========> I, m single تنــــ ![]() درستــــــ ✘نیستیــــــــ ولــﮯ مثل بعضیا لــ ![]() ↺عـ ⇜❂✘ﺣـــــﺎﻻ کــــه ﺍﺳـــــ ﺗــــــــﻮ 【black list】 ﺷُـــماســــت ﺍﺳــــــﻢ ﺷُـ ↶آررره ![]() نمـــی بینی سـ راضی هستم فقط زودتر برو ؛ بدرقه ات هم آبـــ دهانم ! ![]() ! تُـویــﮯ ڪِه میــگـﮯ כیگـه مِثـــلِ مَــלּ پیـــכآ نمیـ ـڪُـنـﮯ! وآقِـعـآ فِـڪـر میڪُنـﮯ بَـعــداً هَـــم כُنـبـآل یِـڪﮯ مِـثــلِ تُــو مـیـگَــرכَم؟ ![]() بچــه جــون تو اگــه بگیــر بودی جلو جیشتو میگــرفتی ! نه واسه من خودتو ! والــا ! ![]() من یــه عقــرب دارم اسمش زبــونه ! نیش نخوردی ؟ :| حتمــا حسشــ نبوده ! ![]() اونــي كه راحـــت چــراغ سبز بت ميــده قبلا آينه بغلشُ زدن !! آره جــــــونـــم... ![]() ﺻﻔﺖ ” ﻋﻘـﺪﻩ ﺍﯼ ” ﺭﻭ ﺍﮔﻪ ﺍﺯ ﻟﻐﺖ ﻧﺎﻣﻪ ﺣﺬﻑ ﮐﻨﻦ بعضیاااا ﺭﺳــــﻤﺄ ﺑﯽ ﻫﻮﯾــﺖ ﻣﯽ شن ![]() ﻧـــَــــــــــﺦ ﺩﺍﺩﻥ ﻫَﻤﯿﺸـــــ ﺑــــﻪ ﺑَﻌﻀﯿـــــــــﺎ ﺑﺎﯾـــــــﺪ ﻧـَـــــــﺦ ﺩﺍﺩ تا “ﺩَﻫﻨﺸــُــــــﻮنو” “ﺑــــــــﺪﻭﺯَﻥ” ![]() شعوری که اس برای تسکین دردای آدم داره خیلی از آدما ندارن ![]() هـِــ ی غریبـــﮧ ! قیــآفت خیلـے آشنـآست من و تو قبلا جـآیـے همدیگرو ندیدیــ م ؟ آهـ ـآن… یـ ـآدم اومــد یــﮧ روزآیـے یــﮧ خاطره هـآیـے بـآ هم دآشتیم یـآدمــﮧ اون موقع دم از عشق میزدے هــﮧ … انقدر مــآت نگـ ـآم نکن عشقت حسودیش میشــﮧ ! دســتات ارزونــی خودتــ.. رآستــے قبل رفتنت : دیگــﮧ هیچ حسـ ے بهت ندآرم دیگــﮧ وقتــے دیدمت دلم نلرزید خوآستم بدونـی! ![]() من Remove شدم از زندگیہ کسے کہ براے داشتنش و بودنش خیلیارو از زندگیم Block کردم ![]() ﻣَـﻦ ﻫـﯿـﭽـﻮﻗـﺖ ﺗـﻈـﺂﻫـﺮ ﺑـﮧ ﮐـﺴـﮯ ﮐـِﮧ ﻧـﯿـﺴـﺘـﻢ ﻧـﻤـﮯ ﮐـﻨـﻤـ ✘ ﭼـُـﻮﻥ ﺗـﺮﺟـﯿـﺞ ﻣـﮯ ﺩﻫـﻢ ﻧـﺴـﺨـﮧ ﺍﯼ ﺍﺻـﻠـﮯ ﺍﺯ ﺧـﻮﺩﻣـ ﺑـﺂﺷـﻢ ✔ ﺗـﺂ ﻧـﺴـﺨـﮧ ﺍﯼ ﺟـﻌ ![]() اخــلاقم گــَنـده.... لَبــام نمــیخـَنـده... یـه ادم تخسم.... رک بگم ﻣـَﻦ یه آدمﺳگـــِـ ﺍﺧـــﻼﻕ کـه دِل از زنـدگـ خــداا !!!!! دنیـات واسـ بــگــو جــَهــ ![]() نـه فـــــ اینـــم خـــاص اونکه لیــ ![]() ☜شنیدے میگن عَلَف باس ب دھن بزی شیرین بیاد؟ ♚واس ما شـــــیـــــرینکاری نکن عَـــزیزم♚ ��گــــــرگـــــــا گـــیــــــاہ خوار نـــــیــــســـتَن�� ![]() ﻣﻦ ﺳَـــــــــﺮﺩﻡ ﻭ ﻣﻐـــــــــــﺮﻭﺭ چـــون دوسـ درگــــیر کـــــسایـــــے کـــٌـــنم ﮐﻪ ﺩﺭ ﻓـــــــ ![]() ♚☜ﺑﺎﻋِﺚِ ﺍﻓﺘِﺨـــــ ﮐـــــــــﻪ ﺑـــــــــﺎ ﺧـُــــ ﻟُﻘﻤـــــــــﻪ ﮔُﻨـــــــــﺪﻩ ﺗــَـــــــﺮ ﺍﺯ ﺩَﻫَﻨــِـــــــﺖْ ﺑَـــــ ![]() وقتی "دل ﺩﺍﺭی ؛ ﺑــ ![]() به بعضیا باس گفت: شما که معـــ ! چرا بقالــــ ![]() ﻣــَــ��ــﻨﻮ ﻫﯿــﺸﮑــﯽ⛔ ﻫﯿﭽــﯽ⛔ ﺍﯾﻨــﺠﺎ ﺁﺩﻡ ﻧَـــﮑـــﺮﺩ ...❕ ﻣــَــﻦ ﺑــَــﺪَم⚠ ﭘــَــﺲ ﺍﺻـﻦ ﺑـــﺎ ﻣـَــﻦ ﻧﮕــــرد��❕ RE: 【♦اگـــه ~آشغـــالـی~ حداقـــل قابـــل بـــازیافت بـــاش♦】 - aCrimoniouSs - 01-09-2014 مهشید توروخـــــــدا >_< دیگه این تکسارو نذــار... شئونات اسلامی .-. RE: 【♦اگـــه ~آشغـــالـی~ حداقـــل قابـــل بـــازیافت بـــاش♦】 - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 01-09-2014 (01-09-2014، 18:04)aCrimoniouSs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید..__. ! شئونات غیراسلامی نذاشتم کــه :| اهــان باشه باشه حلــٌه D: RE: 【♦اگـــه ~آشغـــالـی~ حداقـــل قابـــل بـــازیافت بـــاش♦】 - ☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ - 01-09-2014 خیلی قشنگ بود 3پا3
RE: 【♦اگـــه ~آشغـــالـی~ حداقـــل قابـــل بـــازیافت بـــاش♦】 - mahru - 01-09-2014 عالییییییییییییییییی RE: 【♦اگـــه ~آشغـــالـی~ حداقـــل قابـــل بـــازیافت بـــاش♦】 - αѕтer - 06-09-2014 مَهشید عالی ((:! RE: 【♦اگـــه ~آشغـــالـی~ حداقـــل قابـــل بـــازیافت بـــاش♦】 - ~~SARA:HIVA~~ - 17-09-2014 اجي عالييي بود RE: 【♦اگـــه ~آشغـــالـی~ حداقـــل قابـــل بـــازیافت بـــاش♦】 - ♔ Lîfε ιζ βευτιfυl ♔ - 25-10-2014 خیلی حال کردم... RE: 【♦اگـــه ~آشغـــالـی~ حداقـــل قابـــل بـــازیافت بـــاش♦】 - Mιѕѕ UηυѕυαL - 25-10-2014 هعیهعیهعیهعی (: مخشی تنک یو ^_^ زیبا بود خیلی ._. متن غمگین و ناراحَت اصن نَذار :| .. RE: 【♦اگـــه ~آشغـــالـی~ حداقـــل قابـــل بـــازیافت بـــاش♦】 - "تنها" - 25-10-2014 ![]() ![]() ![]()
|