انجمن های تخصصی  فلش خور
عوارض مصرف غذا در ظروف آلومینیومی و تفلون - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: پزشکی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=57)
+--- موضوع: عوارض مصرف غذا در ظروف آلومینیومی و تفلون (/showthread.php?tid=165568)



عوارض مصرف غذا در ظروف آلومینیومی و تفلون - •ДmịrHoSsiŋ• - 28-08-2014

عوارض مصرف غذا در ظروف آلومینیومی و تفلون 1

مصرف غذا در ظروف آلومينيومي باعث پوكي استخوان و آلزايمر مي‌شود

مصرف غذا در ظروف آلومينيومي عوارضي مانند يبوست، اختلالات گوارشي، پوكي استخوان و آلزايمر به همراه دارد.

بر خلاف تصور مردم ظروف رويي از آلومينيوم ساخته مي‌شوند و عوارض حاصل از اين ظروف، ناشي از فلز آلومينيوم است و اگر جنس اين ظروف از «روي» باشد بهتر است، چون در آن صورت كمي از «روي» آن وارد غذا و جذب بدن مي‌شود.
مصرف غذا در ظروف آلومينيومي عوارضي مانند يبوست، اختلالات گوارشي، پوكي استخوان و آلزايمر به همراه دارد و نبايد در اين ظروف غذا پخته شود و همچنين نبايد در اين ظروف مواد غذايي ترش اسيدي و شور را نگهداري كرد.
علاوه بر عوارض ياد شده برخي تحقيقات نشان مي‌دهد كه كم‌خوني شديد، راشيتيسم و ايجاد يون‌هاي آزاد و انتقال به بدن از ديگر عوارض اين ماده شناخته شده است. اين مشكل با مدت زمان پخت غذا و نوع غذاي مصرفي در اين ظروف مثل سركه، آب ليمو و آبغوره تشديد مي‌شود.
براي جلوگيري از وارد شدن آلومينيوم به غذا، از نگهداري مواد غذايي در ظروف آلومينيومي پوشش داده نشده بايد پرهيز كرد.

===============

مصرف غذا در ظروف تفلون باعث كوتاهي قد و كم‌خوني مي‌شود

در ساخت ظروف تفلون از كادميوم استفاده مي‌شود كه مصرف غذا در اين ظروف احتمال سرطان، كوتاهي قد، ضايعات پوستي و كم‌خوني را افزايش مي‌دهد.

ظروف تفلون از ماده‌اي به نام پلي‌تترافلوئوراتيلن(PTFE) ساخته شده است كه اين ماده در واقع نوعي پوشش نچسب و عايق الكتريسيته است.
ظروف تفلون هم مقاومت حرارتي بالايي دارد و هم مقاومت شيميايي خوبي در مقابل اسيدها و بازها دارد. تفلون‌ در مقايسه با پوشش‌هاي نچسب ديگر، از بالاترين ضريب نچسبي برخوردار است.
در تهيه ظروف تفلون از كادميوم استفاده مي‌شود كه از فلزات سنگين است و در ظروفي كه استاندارد نباشند، ميزان اين فلز بيشتر است.
مصرف غذا در ظروف تفلون مخصوصاً ظروفي كه مجدداً تفلون كاري شده باشد، باعث مي‌شود كه كادميوم به مرور وارد غذا ‌شود و احتمال سرطان، كوتاهي قد و ضايعات پوستي را افزايش مي‌دهد.
همچنين كادميوم در ساخت هموگلوبين دخالت مي‌كند و باعث كم‌خوني مي‌شود. از آنجا كه احتمال ورود كادميوم به بدن از طريق ظروف تفلوني كه هنگام پخت و پز آسيب ديده‌اند (كشيدن قاشق يا شستن غلط)، بيشتر است، بنابراين تأكيد مي‌شود از ظروفي كه تفلون آنها كاملا سالم است، استفاده شود.