انجمن های تخصصی  فلش خور
یخمک البالو - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: یخمک البالو (/showthread.php?tid=16557)



یخمک البالو - ♥ هومن♥ - 02-09-2012

آشنایی با روش تهیه یخمک آلبالو



در فصل تابستان، فرصت را غنیمت شمرده و این دسر را به راحتی در منزل تهیه کنید.





مدت تهیه: 10 دقیقه به علاوه زمان فریز کردن

مواد لازم برای 6 نفر

آلبالو سه پیمانه، یخ‌زده و هسته‌های آن‌ها جدا شده باشد.

شکر یک پیمانه

آب انگور یک سوم پیمانه

نمک نصف قاشق چای‌خوری



طرز تهیه

* در مرحله اول،‌ آلبالوها را درون دستگاه مخلوط کن بریزید، درب دستگاه را ببندید و آن‌ها را تا حدی که نرم و یک دست شوند خوب با هم مخلوط کنید.



* در مرحله دوم درب دستگاه را برداشته و مواد باقی‌مانده را به کاسه مخلوط کن اضافه کرده، در آن را بگذارید و خوب با هم مخلوط کنید.

* در انتها، مخلوط تهیه شده را درون ظرف درب‌داری منتقل کرده و درون فریزر قرار دهید تا کاملاً یخ ببندد.