![]() |
یخمک البالو - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: یخمک البالو (/showthread.php?tid=16557) |
یخمک البالو - ♥ هومن♥ - 02-09-2012 آشنایی با روش تهیه یخمک آلبالو در فصل تابستان، فرصت را غنیمت شمرده و این دسر را به راحتی در منزل تهیه کنید. مدت تهیه: 10 دقیقه به علاوه زمان فریز کردن مواد لازم برای 6 نفر آلبالو سه پیمانه، یخزده و هستههای آنها جدا شده باشد. شکر یک پیمانه آب انگور یک سوم پیمانه نمک نصف قاشق چایخوری طرز تهیه * در مرحله اول، آلبالوها را درون دستگاه مخلوط کن بریزید، درب دستگاه را ببندید و آنها را تا حدی که نرم و یک دست شوند خوب با هم مخلوط کنید. * در مرحله دوم درب دستگاه را برداشته و مواد باقیمانده را به کاسه مخلوط کن اضافه کرده، در آن را بگذارید و خوب با هم مخلوط کنید. * در انتها، مخلوط تهیه شده را درون ظرف دربداری منتقل کرده و درون فریزر قرار دهید تا کاملاً یخ ببندد. |