انجمن های تخصصی  فلش خور
شعله زرد - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: زباله دان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=37)
+--- انجمن: زباله دان موضوع ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=38)
+--- موضوع: شعله زرد (/showthread.php?tid=16574)



شعله زرد - ♥ هومن♥ - 02-09-2012

طرز تهیه ی شله زرد









250 گرم
برنج

500 گرم
شكر

يك قاشق مرباخوري
زعفران سائيده

يك قاشق چاي خوري
نمك

يك فنجان
گلاب

50 گرم
خلال بادام

كمي
پودر پسته و دارچين

طرز تهيه
برنج را شب قبل خوب بشوييد تا آب آخرين بار آن كاملاً صاف و زلال باشد و با يك ليوان گلاب و 4-5 ليوان آب بگذاريد برنج خيس
بخورد. 9 ليوان آب را در قابلمه متوسطي ريخته و بگذاريد جوش بيايد، بعد برنج را اضافه كرده و آن را هم بزنيد تا بجوشد. كف روي آن


را با كفگير برداريد و مرتب برنج را به هم بزنيد تا ته نگيرد. شعله را ملايم كنيد تا برنج بپزد. شكر را در اين مرحله اضافه كنيد. خلال
بادام را شسته، يك ساعت در گلاب خيس كرده و به شله زرد اضافه كنيد. چون شله زرد معمولاً زود ته مي گيرد، بعد از اضافه كردن


شكر بايد مرتب هم بزنيد كه اين مشكل پيش نيايد. اگر احساس كرديد شله زرد شما كمي سفت شده، مي توانيد كمي آب جوش
به آن اضافه كنيد. براي اين كه شله زرد شما آب نيندازد، بهتر است روي حرارت ملايم اجاق، شعله پخش كن قرار دهيد و بگذاريد
يك ساعت ديگر بعد از جا افتادن روي حرارت باقي بماند تا آب اضافه آن تبخير شود، يا آن كه در ظرف نسوز كشيده و در فر قرار
دهيد. شله زرد آماده شده را در ظرف بزرگي كشيده و بعد از ده دقيقه سطح آن را با پودر پسته و دارچين تزئين كنيد و بگذاريد خنك
شود.


RE: شعله زرد - كامران - 23-09-2012

..................


RE: شعله زرد - سونيا - 26-09-2012

ممنون


RE: شعله زرد - Faust - 31-03-2016

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=10477 !