![]() |
اسکالپ مرغ با اسفناج - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: اسکالپ مرغ با اسفناج (/showthread.php?tid=167227) |
اسکالپ مرغ با اسفناج - ✘v!☻lent girl✘ - 31-08-2014 [b] ![]() مواد لازم: [/b]
طرز تهیه: * فر را روی حرارت 180 درجه تنظیم و گرم میکنیم. * سینه مرغ را از وسط با چاقو دو نیم میکنیم ولی مراقب باشین از هم جدا نشوند. ![]() * با بیفتک کوب بکوبید تا صاف و یکدست شود . نکته : مراقب باشید آنقدر محکم نکوبین که سینه مرغ پاره شود. ![]() * تخم مرغها را در ظرف مناسبی ریخته کمی نمک و فلفل اضافه کرده و با چنگال یا همزن دستی بزنید. ![]() ![]() * تکه های مرغ را ابتدا در آرد سوخاری غلطانده سپس به تخم مرغ آغشته کنید. ![]() ![]() * شنیسل ها را در تابه ای حاوی روغن داغ از هر طرف 5 دقیقه سرخ کنید سپس روی حوله کاغذی قرار بدین تا روغن اضافی آن گرفته شود. ![]() ![]() * اسفناج ها را در تابه ای بدون آب ریخته در آنرا بگذارید تا اسفناج با آب خودش پخته شود سپس با کره تفت بدین و مقداری نمک بزنین. ![]() ![]() * شنیسل های سرخ شده را داخله ظرفه نسوزی چیده و روی انرا ابتدا با اسفناج بپوشانید و بعد پنیر پیتزا بپاشین بعد ظرف را در فر گرم در طبقه وسط به مدت 10 دقیقه فرار دهید تا پنیر کاملا ذوب شود . ![]() ![]() ![]() * سپس در ظرف سرو قرار داده و با سبزیجات مختلف تزیین کنین. ![]() |