![]() |
تارت متالیک - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: تارت متالیک (/showthread.php?tid=167229) |
تارت متالیک - ✘v!☻lent girl✘ - 31-08-2014 ![]() مواد لازم : * خمیر تارت * کرم کاستارد * براق کننده متالیک * براق کننده کاکائو طرز تهیه : * همونطوریکه می بینید هم دستور تهیه خمیر و هم کرم فوق العاده ساده هست که قبلا هم براتون توضیح دادیم ، فقط تزیین و کمی ابتکار و صد البته آشنایی با مواد جدید و بروز ( در این سایت سعی می کنیم جدیدترین محصولاتی که به بازار عرضه میشه رو آموزش بدیم ) باعث میشه که کل کار تغییر کرده و شیک تر بشه. * ابتدا خمیر رو مطابق دستوری که لینکشو در بالا قرار داده بودم،آماده کنید. بعد بین دو کاغذ روغنی به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید. ![]() * بوسیله همون کاغذ روغنی خمیر رو روی قالب برگردونید و کاغذ روغنی رو به آرامی جدا کنید . ![]() * از ترکهایی که برمیداره نترسید چون براحتی با دست می تونید فرم داده و درست کنید . مهم لبه تارت هست که بعد موقع سرو دیده میشه. ![]() * خمیر رو داخل قالب قرار داده و به آرامی با وردنه اضافه خمیر رو برش بدین و لبه های خمیر رو مرتب کنید. * با این مقدار خمیر تقریبا میشه 10 عدد تارت تهیه کرد . ![]() * سپس داخل خمیر رو چنگال بزنید تا خمیر موقع پخت پف نکنه . ![]() ![]() * بعد داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار بدین. * مدت زمان بسته به فر وضخامت خمیر فرق داره ولی زمان تقریبی 15 دقیقه رو درنظر بگیرید. * لبه های خمیر بایستی مثل تصویر قهوه ای خیلی کم رنگ بشه. ![]() * کرم کاستارد رو مطابق دستور( لینک آموزش در مواد لازم گفته شده ) آماده کنید و بعد از سرد شدن تارت ها ، داخلشون بریزید. و اجازه بدین کرم کاملا سرد شده و ببنده . ![]() * و اما قسمت هیجانی تارت : * این براق کننده متالیک (براق کننده سیلور هم میگن ) هست . البته در تصویر ممکنه بوضوح دیده نشه ولی من خودم وقتی اولین بار دیدم خیلی هیجانی شدم. ببینید مثل طلا میدرخشه ( من از طعم موز استفاده کردم ). * نکته : دوستان عزیزم بریلو همون براق کننده هست ولی بریلو محصول یه شرکتی هست که بمرور تو ذهن جا گرفته . جریان همون ساندیس و آب میوه هست که درواقع ساندیس محصول یه شرکت بوده که اولین بار اسم آبمیوه صنعتی رو ساندیس میذاره و دیگه از اونموقع به بعد همه به این نوع آبمیوه ها میگن :ساندیس البته ما هم تو جاهای عمومی مثل فروشگاه مجبوریم از بریلو استفاده کنیم چون موقع سرچینگ با کلمه بریلو آشناتر هستید تا براق کننده ! ![]() * با کمی آب مخلوط کنید تا شل بشه. همانند تصویر ... ![]() * بعد به آرامی روی تارت پخش کنید. ![]() * فرق بین متالیک با مات ... البته شاید تو تصویر خیلی مشخص نباشه . ![]() * داخل یه قیف بریلو کاکائو بریزید و مثل تصویر حلقه هایی ایجاد کنید. ![]() * بعد بوسیله خلال چوبی رفت و برگشت انجام بدین مثل طرح مکزیکی ... ![]() ![]() |