![]() |
فقط محض خنده - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: فقط محض خنده (/showthread.php?tid=167404) |
فقط محض خنده - ❤R@TA❤ - 31-08-2014 گلایه های یک پسر از دخترا : همه جوره باهاتون هماهنگ شدیم موهاتونو بلند کردید،موهامونو بلند کردیم ابروهاتونو برداشتید،ابروهامونو برداشتیم دماغتونو عمل کردید،دماغمونو عمل کردیم صورتتونو بند انداختین،صورتمونو بند انداختیم موهاتونو مش کردید، موهامونو مش کردیم . . . . . . . . . ولی خداییش ساپورت خیلی تنگه :| ![]() درباره ورزش حرف میزدیم دوستم گفت: من عاشق والیبالم! چون وقتی توپُ میندازی تو سبد یه حس خوبی بهت دست میده که با هیچی قابل مقایسه نیست :| هیچی دیگه! من الان تو چاه نفتی که از فرط گاز زدن زمین بهش رسیدم گیر کردم دارم براتون پست میذارم :| ![]() تو فیس بوک پست گذاشتم ... یارو اومده برام کامنت گذاشته : خخخخخخ ... می گم خخخخخخ دقیقا یعنی چی ؟؟ می گه : یعنی خیلی خوب بود خدایی خیلی خندیدیم خیر ببینی !!! . . . مملکت نیس که ... بنیاد نخبگان تلف شده اس . والا . ![]() جون جوون جووون جوووون جووووون جوووووون جووووووون جوووووووون جووووووووون جوووووووووون پسران ایرانی در حال پیاده روی در سواحل آنتاليا ![]() ![]() دو چیز خیلی لذت بخشه: یه نفری خوابیدن روی تخت دونفره دونفری خوابیدن روی تخت یه نفره.. بحث سنگین شد صلوات !! ![]() ![]() بعضی پسرا هم هستن: مستـی با هستـی... شکـار با نگـار... نهـار با بهـار... شمـال با نهـال... دریـا با رویـا... ویـلا با ژیـلا... ماشیـن با نوشیـن... خریـد با مهشیـد... بازم میگن ما تنهـاییــــم!! :| ![]() ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﮐﻪ ﭘﻨﻬﻮﻥ ﻧﯿﺴﺖ . . . . . ﻭﻟﯽ ﺧﺪﺍ ﺭﻭ ﺻﺪ ﻫﺰﺍﺭ ﻣﺮﺗﺒﻪ ﺷﮑﺮ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﭘﻨﻬﻮﻧﻪ !!!! ﻭﮔﺮﻧﻪ ﺍﻵﻥ ﮐﻞ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻣﯿﺪﻭﻧﺴﺘﻦ ! ![]() یه سری هستن که دامن کوتاه میپوشن بعد هی سرشو میگیرن میکشن پایین بلندتر شه. اینا از خودشون سه هیچ عقبن! قبول داري؟! ![]() ![]() ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺳﻔﯿﺪ ﺑﭙﻮﺷﻢ ﻭ . . . . . . . . . ﺑﻘﯿﻪ ﺑﺰﻧﻦ ﻭ ﺑﺮﻗﺼﻦ ... ﭼﯿﻪ؟؟ﺣﺘﻤﺎ ﻓﮑﺮ ﮐﺮﺩﯼ ﻣﯿﮕﻢ ﺑﻤﯿﺮﻡ؟؟؟ ﺍﺻﻼ ﺍﮔﻪ ﺩﻋﻮﺗﺖ ﮐﺮﺩﻡ ﻋﺮﻭﺳﯿﻢ ... ﻫﻤﺶ ﮐﻪ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺍﺯ ﻣﺮﮒ ﻭ ﺑﺪ ﺑﺨﺘﯽ ﺑﮕﻢ . ﯾﻪ ﻟﺤﻈﻪ ﺗﺠﺴﻢ ﮐﻦ ﻋﺮﻭﺱ ﺑﺸﻢ ﭼﻘﺪﺭ ﺧﻮﺍﺳﺘﻨﯽ ﻣﯿﺸﻢ (((((((: ﺣﺎﻻ ﻫﻤﻪ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻋﺮﻭﺱ ﭼﻘﺪﺭ ﻗﺸﻨﮕﻪ ... ﺍﯾﺸﺎﻻ ﻣﺒﺎﺭﮐﺶ ﺑﺎﺩ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() یکی از فانتزیهام اینه که یه خواستگار برام بیاد، من از خجالت بابام در بیام. بیچاره از بس منتظر مونده امروز میگه یه چن روز برو خونه عمت بمون . آخه عمم یه پسر خوشگل داره. میبینی تو رو قرآآآن؟؟!! بابائه من دارم؟؟؟!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() دخترای امروزی اگه بمیرن 300سال طول میکشه تجزیه بشن...... همش پروتزو مواد شیمیایین خو :||| ![]() جوک بر سانحه چیست؟ واحد اندازه گیری مدت زمان تولید جوک ایرانیان از لحظه وقوع سانحه را \"جوک بر سانحه\" میگویند این معیار معمولا کمتر از یک ثانیه است ![]() ١٠ ﺳﺎﻝ ﺑﻌﺪ ...
ﻣﺎﻣﺎﻥ ﻓﺮﺩﺍ ﺟﻠﺴﻪ ﺍﻭﻟﯿﺎ ﻣﺮﺑﯿﺎﺳﺖ ﻣﻌﻠﻤﻤﻮﻥ ﮔﻔﺘﻪ ﻫﻤﻪ ﻣﺎﻣﺎﻥ ﺑﺎﺑﺎﺷﻮﻥ ﺑﯿﺎﻥ ! ﻧﻪ ﭘﺴﺮﻡ ﻣﻦ ﻧﻤﯽ ﺭﻡ ! ﭼﺮﺍ؟ ﺁﺧﻪ ﻧﺎﻇﻤﺘﻮﻥ ﺩﻭﺳﺖ ﭘﺴﺮ ﺩﻭﺭﺍﻥ ﺩﺑﯿﺮﺳﺘﺎﻧﻢ ﺑﻮﺩ . ﻣﺪﯾﺮﺗﻮﻥ ﻫﻢ ﺑﭽﻪ ﻣﺤﻠﻤﻮﻥ ﺑﻮﺩ ﻫﯽ ﺗﯿﻐﺶ ﻣﯽ ﺯﺩﻡ !ﺑﺎﺑﺎﯼ ﺍﺷﮑﺎﻥ ﺩﻭﺳﺘﺘﻢ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﺩﻭﺳﺖ ﺑﻮﺩﻡ . ﺑﻪ ﺑﺎﺑﺎﺕ ﺑﮕﻮ ﺑﺮﻩ ! ﻣﺎﻣﺎﻥ ﺑﺎﺑﺎﯾﯽ ﻣﯿﮕﻪ ﺍﮔﻪ ﺧﺎﻧﻮﻡ ﻣﻌﻠﻤﺘﺖ ﺑﻔﻬﻤﻪ ﻣﻦ ﺑﺎﺑﺎﺗﻢ ﻣﺮﺩﻭﺩﺕ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ :| ![]() راحت ترین پست در دنیا رو دبیر کل سازمان ملل داره.. کارش فقط ابراز نگرانیه. ![]() جمله آرامش بخش ایرانی ها هنگام خروج از ادارات دولتی . . . . . . . ریدم تو این مملکت ![]() (ﺩﺳﺖ ﻧﺰﻥ ﻛﻤﻪ ) . . . . . . . . . . ﺟﻤﻠﻪ ﺍﻱ ﻛﻪ ﻫﻤﻪ ﻣﺎﻣﺎﻧﺎ ﻣﻮﻗﻊ ﺳﻴﺐ ﺯﻣﻴﻨﻲ ﺳﺮﺥ ﻛﺮﺩﻥ ﻣﻴﮕﻦ ﻻﻣﺼﺐ ﺍﺯ ﺷﻜﺴﺖ ﻋﺸﻘﻲ ﺑﺪﺗﺮﻩ ((( ![]() من لازم نیست پست بذارم .. . .. . .. . .. . .. . همین که سایه ام بالا سرتون باشه خیلیه خدایی... !! مگه نه؟^__^ هركي بگه نع خر است! ![]() ![]() ﻣﺎﻣﺎﻧﻢ ﺍﻭﻣﺪ ، ﻣﺎﻣﺎﻧﻢ ﺍﻭﻣﺪ \" ﭼﻴﺴﺖ ! ؟ \" ﺗﺮﻓﻨﺪ ﺩﺧﺘﺮﺍ ﺑﺮﺍﻱ ﻓﺮﺍﺭ ﺍﺯ ﺑﻮﺱ ﻧﺎﻣﺰﺩ \" . . . . . . . . . . . . . . ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﻑ ﮐﻪ ﺍﻻﻥ ﺩﺍﺭﻡ ﻣﯿﮕﻢ ، ﻣﺎﻝ ﺑﻴﺴﺖ ﺳﺎﻝ ﭘﻴﺶِ ﺑﻮﺩ ... ﺍﻻﻧﻪ ﭘﺴﺮﻩ ﻣﻴﮕﻪ : \" ﻣﺎﻣﺎﻧﺖ ﺍﻭﻣﺪ ، ﻣﺎﻣﺎﻧﺖ ﺍﻭﻣﺪ ﺑﺴﻪ ﺩﯾﮕﻪ \" ف RE: فقط محض خنده - Solmaz1D - 31-08-2014 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |