![]() |
خخخخخ بیا ببین چه مرگمه؟:-( ناز نکن خیلی باحاله به امامزاده بی;-) ژن - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: خخخخخ بیا ببین چه مرگمه؟:-( ناز نکن خیلی باحاله به امامزاده بی;-) ژن (/showthread.php?tid=167660) |
خخخخخ بیا ببین چه مرگمه؟:-( ناز نکن خیلی باحاله به امامزاده بی;-) ژن - خخخخ - 01-09-2014 داشتم فیلم هندی نیگا میکردم تو یه صحنه آمــیتا چاخان با یه دنیا درد تو چشای شیلیکــا نیگا کردو گفت: तुम मेरी जिंदगी बर्बाद कर दी है ... मैं अपनी माँ को किया जाएगा شیـلیکــام رفت پشت درختــو با گریه گفت : तुम बकवास कर रहे हैं भाई, बहन, तुम जाएगा ینی دنیا رو سرم خراب شد مخصوصا اونجــا که گفت : किया जाएगा:cool: تیغو بگیر تو دستت ،دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گُل بکِش و پرنده... .
.
"مجید خراطها در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برنامه عمو پورنگ" ![]() سلام
از شرکت شیر پاستوریزه مزاحمتون می شم
عکستون روی شیشه شیر قدیمی شده
لطفا سریعا یک عکس جدید بفرستید
اگه مي دونستي دستاي سرد من چقدر به گرمي دستات نياز داره انقدر دستتو تو دماغت نمي كردي!!!!! ![]() ماه رمضونه یه وقت جایی نری که پیدات نکنم
آخه دارم دنباله ۶۰ تا گدا میگردم !
روی تو حساب کردم!!!
![]() یه روز کلاه قرمزی و سوباسا و تام و جری و پلنگ صورتی و
جودی آبوت و مستربین و ملوان زبل و سونیک و هایدی....
تصمیم گرفتن تو رو سرکار بذارن! مشکلیه؟! ![]() دختر زیبایی را دیدم که تن فروش بود. خیلی ها بی تابانه توی صف در انتظار بودند من هم بی اختیار رفتم تو صف... . . . . . . جلو که رسیدم دیدم تنش،تن ماهی جنوبه سه تا خریدم ![]() تو روح هر چی آدم منحرف و کج ذهنه ![]() ##################################### . . . . . . . . . اون نرده ها رو زدن تا گوسفند ها نیان این طرف، تو چرا این پایینی؟؟!!!! ^_^ ﻫﺮ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺍیرانی ﯾﻪ ﻣﺸﻤﺎﯼ ﭘﻼﺳﺘﯿﮑﯽ ﭘﺮ ﺍﺯ ﻣﺸﻤﺎﻫﺎﯼ ﭘﻼﺳﺘﯿﮑﯽ ﺩﺍﺭﻩ !!! ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺭﯾﺶ ﻭ ﺳﯿﺒﯿﻞ ﺩﺍﺭﻩ ﺩﺭ ﺣﺪ ﺍﺑﻮﺑﮑﺮ
ﺑﻐﺪﺍﺩﯼ ﺭﻫﺒﺮ ﺩﺍﻋﺶ،، ﺑﻌﺪ ﺗﻮ ﭘﺮﻭﻓﺎﯾﻠﺶ ﺯﺩﻩ : " ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﺩﺭ ﺳﺎﺩﮔﯽ ﺍﺳﺖ" ﯾﻌﻨﯽ ﺩﻣﭙﺎﯾﯽ ﺟﻠﻮ ﺑﺴﺘﻪ ﺗﻮﺍﻟﺖ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﺑﻪ ﻧﻔﺲ ﺍﯾﻨﻮ ﺩﺍﺷﺖ ﺍﻻﻥ ﭘﺮﺍﯾﺪ ﻭﺍﻧﺖ ﺑﻮﺩ والاااااا به قران ![]() امروز یه پسریو دیدم داشت گریه میکرد...
گفتم چی شده ؟؟؟
گفت : دوست دخترم میخواد عکسامو پخش کنه !!!!!
![]() الله اکبر!! خدا به دادمون برسه !!! مرگ بر اسرائیل !!!
![]() حیف نون باباش میمیره داشت گریه میکرد،
تلفنش زنگ میخوره بعد که قطع میکنه گریش بیشتر میشه،میگن چی شده؟ میگه خواهرم بود گفت بابای اونم مرده!! RE: خخخخخ بیا ببین چه مرگمه؟:-( ناز نکن خیلی باحاله به امامزاده بی;-) ژن - isi - 01-09-2014 مرسی با دختر خالم کلی خندیدیم باز ازین جوکا بزار ![]() ![]() RE: خخخخخ بیا ببین چه مرگمه؟:-( ناز نکن خیلی باحاله به امامزاده بی;-) ژن - _PαяαиÐ_ - 01-09-2014 عالی بود ^ــ^ ! RE: خخخخخ بیا ببین چه مرگمه؟:-( ناز نکن خیلی باحاله به امامزاده بی;-) ژن - خخخخ - 01-09-2014 (01-09-2014، 13:23)isi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سپاسا کوشننننن؟:-( گناه دارم خوب:'( RE: خخخخخ بیا ببین چه مرگمه؟:-( ناز نکن خیلی باحاله به امامزاده بی;-) ژن - عذرا 79 - 01-09-2014 جالب بود RE: خخخخخ بیا ببین چه مرگمه؟:-( ناز نکن خیلی باحاله به امامزاده بی;-) ژن - mahru - 01-09-2014 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: خخخخخ بیا ببین چه مرگمه؟:-( ناز نکن خیلی باحاله به امامزاده بی;-) ژن - خخخخ - 01-09-2014 بیاین دیگهههههه:'( RE: خخخخخ بیا ببین چه مرگمه؟:-( ناز نکن خیلی باحاله به امامزاده بی;-) ژن - سوزان 14 - 01-09-2014 خخخخخخخ خیلی جلب بود سری 2 هم بزار بیشتر هم بزار کم بود ![]() RE: خخخخخ بیا ببین چه مرگمه؟:-( ناز نکن خیلی باحاله به امامزاده بی;-) ژن - خخخخ - 01-09-2014 (01-09-2014، 13:58)سوزان 14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: خخخخخ بیا ببین چه مرگمه؟:-( ناز نکن خیلی باحاله به امامزاده بی;-) ژن - nila-pak - 01-09-2014 حالا که کپی کردی خوب حداقل سایزشو بزرگ تر میکردی خو |