![]() |
سری دوم جوک ها(طولانی ترن) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: سری دوم جوک ها(طولانی ترن) (/showthread.php?tid=167894) صفحهها:
1
2
|
سری دوم جوک ها(طولانی ترن) - ALI REZA J - 01-09-2014 فقط یه دانشجوی ایرانی میتونه ساعتشو کوک کنه رویساعت چهار که صبح بلن شه درس بخونه ولی هر ده دقیقه یه بار تمدیدش کنه تا ساعت هفت ! :: :: دارم به این فکر میکنم وقتی یه جزوه رو میشه تو یه روز خوند حتما میشه تو یه روزم درسش داد ! پس ما چرا یه ترم دانشگاه میریم ؟ :: :: دنیای عجیبیه واقعا : تو دهه ۶۰ ملت دوس داشتن یه پیکان داشته باشن ! تو دهه ۷۰ ملت دوس داشتن پراید داشته باشن ! تو دهه ۸۰ ملت دوس داشتن یه ماشین لوکس (پژو ، پارس ، زانتیا ، مزدا۳ ، پرادو ، لکسوس ، لامبورگینی ، پورشه) داشته باشن ! تو دهه ۹۰ ملت دوس دارن پراید داشته باشن ! :: :: رفتم بانک به تحویلدار گفتم : میخوام یه حساب مشترک باز کنم ! میپرسه با کی ؟ گفتم : با یکی که خیلی پول داره … گفت : خودتو مسخره کن ! اعصابا هم ضعیف شده ، ملت کارشونم درست انجام نمیدن !!! :: :: الان شش ترمه درس خوندم چهار ترم مشدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ر وط شدم؛ کدام گزینه نزدیک به من است ؟ مخروج مجبور مشمول همه موارد به ترتیب حروف الفبا :: :: اینایی که میگن با پوست خود مهربان باشید ، اینا لذت ترکوندن جوش رو نچشیدن !!! :: :: چرا به اونی که اولین بار به ذهنش رسید زرشکو سرخ کنه بریزه توی پلو نوبل ندادن ؟ خدمت به بشریت مگه فقط کشف واکسن و قرصه ؟ :: :: ما خواهان تمرگیدن دکمه “پ” کیبورد در یک جای ثابت می باشیم ! :: :: بابام هروقت گوشیش زنگ می خوره ب من میگه برو بیارش ! یه جورایی با رکس احساس همزادپنداری می کنم … :: :: من هروقت زمین میخورم به جای اینکه ببینم کجام داغون شده فقط نگا میکنم دورم کسی نباشه بعد میام خونه میبینم عه دستم قطع شده ! :: :: همون وقتی که ترجیح داده شد به جای تابلوی “از سرعت خود بکاهید” از “سرعت گیر” استفاده بشه ، بشر فهمیده بود که به شعورش امیدی نیست ! :: :: شعار قلیونی ها در روز درختکاری : نهال امروز ، زغال فردا … :: :: یه روز یه مرده میره دکتر میگه آقای دکتر چشام ضعیفه ! دکتر میگه تا چه حد ضعیفه ؟؟؟ مرده میگه اون پشه ای که روی دیواره می بینیین ؟؟؟ من نمی بینم ! :: :: رنگ رخسار خبر میدهد از وضعیت حساب بانکی ! :: :: اگه دوستام میتونستن ۵ثانیه بعد از اینکه گوشی رو قطع میکنم رو بشنون تا الان هیچ دوستی نداشتم ! :: :: امشب پر از بغضم رفیق ، شانه ات ساعتی چند ؟؟؟ چی ؟؟؟ ۵۵۰۰ ؟؟؟ چه خبره ؟ مارو بگو به تو میگیم رفیق … نخواستیم آقا … :: :: هیچ لذتی بالاتر از این نیست که با دقت تمام مسواک بزنی بعد بیای تو رخت خواب شکلات بخوری بخوابی ! :: :: از خدا میخوام موانع رو از سر راهت برداره … آخه خر نمی تونه مثل اسب از موانع بپره ! :: :: بچه های امروزی رو نمیتونم درک کنم : بهش آدامس موزی میدم ناز میکنه میگه این آدامسا بو میدن و بدمزه ن نمیخورم ! زمان ما آدامس موزی خدایی میکرد ؛ ما اول کاغذشو نیم ساعت لیس میزدیم بعد میرفتیم سراغه خودش !!! :: :: یکی رفته آتلیه عکس انداخته فقط واسه پروفایل فیس دوقش ؛ یکی هم مثل من ۲ساله دانشگاه میگه ۶قطعه عکس بیار واسه پروندت ! :: :: کشیدن ترمز دستی قبل دعوا تو خیابون قدرتی به آدم میده که فنون معبد شائولین در چین همچین قدرتی رو نمیده ! :: :: گاهی انقد تو کارام “دس دس” میکنم که یهو اطرافیانم پا میشن شروع میکنن رقصیدن … ایتم برا اون فضول موفقی ک گفت کمه. ![]() درضمن ببخشین ک فنت قبلیا خراب بود.شزمنده ![]() RE: سری دوم جوک ها(طولانی ترن) - ♥ فرشته 87♥ - 05-09-2014 با حال بودن ![]() RE: سری دوم جوک ها(طولانی ترن) - مرضیه 79 - 05-09-2014 مرسی ![]() RE: سری دوم جوک ها(طولانی ترن) - ღpretty girlღ - 06-09-2014 ممنون خوب بود+سپاس RE: سری دوم جوک ها(طولانی ترن) - شاه دخخ - 06-09-2014 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: سری دوم جوک ها(طولانی ترن) - ALI REZA J - 06-09-2014 وظیفه بود.متشکرم برا نظراتتون خانوما! RE: سری دوم جوک ها(طولانی ترن) - amirfg - 06-09-2014 خوب بود ممنون ![]() ![]() ![]() RE: سری دوم جوک ها(طولانی ترن) - sohrabe khaste - 07-09-2014 میسیییییییییییی RE: سری دوم جوک ها(طولانی ترن) - mina-2mrp - 07-09-2014 عاااالی بود.. RE: سری دوم جوک ها(طولانی ترن) - ☢ദᗩஸO1D☢ - 07-09-2014 خخخخخخ عــــــــــآلی بود بازم بذاری |