![]() |
فاز خنده - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: فاز خنده (/showthread.php?tid=169460) |
فاز خنده - ❤R@TA❤ - 05-09-2014 پسرا در آغاز ترم جـــــــــدید........ شلوار جین که اتو نمیخواد ![]() پایین پیرهنو هم که میره تو شلوارو ![]() آستینامم که تا میکنم ![]() جلوشم که صافه ![]() پشتشم که الان میرم تو خط واحدو ولو میشم رو صندلییو صاف میشه ![]() وووی دیرم شدا برم که دخترا منتظرن.... ![]() ._|.<(+_+)>.|_. ._|.<(+_+)>.|_.._|.<(+_+)>.|_.._|.<(+_+)>.|_. عاقا تو زیرزمین مامان بزرگم اینا داشتم م*ش*ر*و*ب میگرفتم... مامان بزرگم داد زد پاشو که بسیج اومد... هرچی بود رو خالی کردم تو چاه اومدم بالا. دیدم گوشیم دست مامان بزرگمه گرفته طرف من میگه: به گوشیت بسیج اومده... هیچی دیگه تا شب به افق خیره بود :| ._|.<(+_+)>.|_. ._|.<(+_+)>.|_.._|.<(+_+)>.|_.._|.<(+_+)>.|_. از پسره پرسیدم چرا موهات سیخ سیخیه؟ گفت یکیشون سفید شده بقیه به احترامش وایسادن به خدا تو زندگیم اینقد قانع نشده بودم ![]() ._|.<(+_+)>.|_. ._|.<(+_+)>.|_.._|.<(+_+)>.|_.._|.<(+_+)>.|_. ﻣﺎﻣﺎﻧﻢ ﺍﻭﻣﺪ ، ﻣﺎﻣﺎﻧﻢ ﺍﻭﻣﺪ \" ﭼﻴﺴﺖ ! ؟ \"ﺗﺮﻓﻨﺪ ﺩﺧﺘﺮﺍ ﺑﺮﺍﻱ ﻓﺮﺍﺭ ﺍﺯ ﺑﻮﺱ ﻧﺎﻣﺰﺩ \" . . . . ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﻑ ﮐﻪ ﺍﻻﻥ ﺩﺍﺭﻡ ﻣﯿﮕﻢ، ﻣﺎﻝ ﺑﻴﺴﺖ ﺳﺎﻝ ﭘﻴﺶِ ﺑﻮﺩ ... ﺍﻻن ﭘﺴﺮﻩ ﻣﻴﮕﻪ : \"ﻣﺎﻣﺎﻧﺖ ﺍﻭﻣﺪ، ﻣﺎﻣﺎﻧﺖ ﺍﻭﻣﺪ ﺑﺴﻪ ﺩﯾﮕﻪ \" ![]() ._|.<(+_+)>.|_. ._|.<(+_+)>.|_.._|.<(+_+)>.|_.._|.<(+_+)>.|_. دهه نودیا هم دارن ازدواج میکنن . . . . . . . . . . . . . اما دهه شصتیا هنوز دارن دنبال نیمه ی گمشدشون میگردن!!!!!! ![]() ._|.<(+_+)>.|_. ._|.<(+_+)>.|_.._|.<(+_+)>.|_.._|.<(+_+)>.|_. زن باس با مشت بکوبه رو قلب آقاش و با یه لحن خیلی جدی بگه: ![]() اینجامال منه..فهمیدی؟؟؟ ![]() بعله^_^ ._|.<(+_+)>.|_. ._|.<(+_+)>.|_.._|.<(+_+)>.|_.._|.<(+_+)>.|_. ﺍﺯ ﺧـــﺪﺍ ﮐـﻪ ﭘـﻨـﻬـﻮﻥ ﻧـﯿـﺴﺖ . . . . . . . . . . . ﻭﻟـﯽ ﺧـﺪﺍ ﺭﻭ ﺻـﺪ ﻫــﺰﺍﺭ ﻣـﺮﺗـﺒـﻪ ﺷـﮑـﺮ ﮐـﻪ ﺍﺯ ﺷـﻤـﺎ ﭘـﻨـﻬـﻮﻧـﻪ !!!!... ﻭﮔـﺮﻧﻪ ﺍﻵﻥ ﮐـﻞ ﺍﯾــﺮﺍﻥ ﻣـﯿـﺪﻭﻧـﺴﺘـﻦ (^!^) ._|.<(+_+)>.|_. ._|.<(+_+)>.|_.._|.<(+_+)>.|_.._|.<(+_+)>.|_. کار از زیر ابرو ورداشتن و پوشیدن شلوار قرمز و لنز و مش مو و .. گذشته .. مورد داشتیم خونواده پسره به مناسبت روز دختر کادو براش تبلت خریدن ![]() ._|.<(+_+)>.|_. ._|.<(+_+)>.|_.._|.<(+_+)>.|_.._|.<(+_+)>.|_. ینی داغونما له لهم یه برنامه بود مال آرایش صورت و ناخن بود رفتم تو قسمت نظراتش یه چندتا پسر نظر گذاشته بودن حالا نظراتشون اشکان :خوب بود ممنون علی جیگر : بد نبود امیر : میتونست بهتر باشه ینی کار از ابرو برداشتن گذشته میرن رو ناخوناشون طرح میزنن خــــــدایا منو بکــــش راحتم کن......... ![]() ._|.<(+_+)>.|_. ._|.<(+_+)>.|_.._|.<(+_+)>.|_.._|.<(+_+)>.|_. با داداشم دعوام شده بود بابام اومد بهم گفت بیخیال برو باهاش آشتی کن منم بهش گفتم لازم نکرده گور باباش! هیچی دیگه الان با یه دست و یه پای شکسته دارم براتون مینویسم ._|.<(+_+)>.|_. ._|.<(+_+)>.|_.._|.<(+_+)>.|_.._|.<(+_+)>.|_. بـــﺎ ﺩﻗــﺖ ﻧـﯿـﮕــﺎﻡ ﮐـﻨـﯿﻦ ![]() . . . . . . . . . . . . . . ﻫــﯿـﭻ ﮐـﺪﻭﻣـﺘـﻮﻥ ﻓـﮑﺮ ﻧـﻤﯿــﮑﻨـﯿﻦ ﻣــﻦ ﻫـﻤـﻮﻥ ﻧــﯿـﻤﻪﮔــﻤـﺸـﺪﺗـﻮﻥ ﻫـﺴـﺘـﻢ؟؟؟ ![]() ![]() از اولم بی سلیقه بودین ![]() ._|.<(+_+)>.|_. ._|.<(+_+)>.|_.._|.<(+_+)>.|_.._|.<(+_+)>.|_. عاقا من با کسی کاری ندارم مخاطبم فقط و فقط یه نفره روی من به اون کاربریه که انقدر پست عاشقانه گذاشت . . . که دل منم واسه دوست پسرش تنگ شد ![]() ![]() ._|.<(+_+)>.|_. ._|.<(+_+)>.|_.._|.<(+_+)>.|_.._|.<(+_+)>.|_. عاقا هوا خودش میدونه گرمه انقدر بهش نگید ناراحت میشه!! ![]() ._|.<(+_+)>.|_. ._|.<(+_+)>.|_.._|.<(+_+)>.|_.._|.<(+_+)>.|_. انقدر درازی کاذب دیدم الان شک دارم زرافه کلیپس میزنه یا کفشاش پاشنه بلنده... شما چی میگین؟؟؟؟؟؟؟ ![]() ﺘﺮﻙ ﮐﺒﺮﯾﺖ ﻓﺮﻭﺵ ﺭﻭ ﮐﻪ ﯾﺎﺩﺗﻮﻧﻪ؟ ، ، ، ، ، ، ﺑﺎ ﭘﺴﺮ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﻓﺮﻭﺵ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﮐﺮﺩ " ﺍﻻﻧﻢ ﺑﭽﺸﻮﻥ ﺳﺎﻗﯽ ﻣﻮﺍﺩ ﺷﺪﻩ ! ![]() ._|.<(+_+)>.|_. ._|.<(+_+)>.|_.._|.<(+_+)>.|_.._|.<(+_+)>.|_. RE: فاز خنده - Nazanin♥Xavi - 05-09-2014 جالب بود ![]() RE: فاز خنده - Maryam♥♥ - 05-09-2014 مرسی باحال بودن.. ![]() RE: فاز خنده - amirfg - 05-09-2014 خوب بود ممنون ![]() RE: فاز خنده - ریحانه زینب - 05-09-2014 مرسی.خوب بود ![]() RE: فاز خنده - سوزان 14 - 05-09-2014 ممنون عزیزم خیلی خوب بود ![]() |