![]() |
کرم کاستارد قهوه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: کرم کاستارد قهوه (/showthread.php?tid=170350) |
کرم کاستارد قهوه - ✘PETER✘ - 07-09-2014 ▪ قهوه کاملا خرد شده: ۶ قاشق غذاخوری(یا سهقاشق غذا خوری پودر نسکافه) ▪ شیر: یک و یک چهارم لیوان (۳۰۰ میلیلیتر) ▪ خامه: دو سوم لیوان (۱۵۰ میلیلیتر) ▪ تخم مرغ زده شده: ۲ عدد ▪ شکر: ۲ قاشق غذاخوری ▪ خامه زده شده و پودر کاکائو برای تزیین: مقداری ● طرز تهیه: فر را روی درجه ۱۹۰ درجه سانتی گراد یا۳۷۵درجه فارنهایت بگذارید. قهوه را درپارچی بریزید. شیر را در شیرجوش روی حرارتقرار دهید تا به دمای جوش برسد، بعد به قهوهاضافه کرده و بگذارید ۵ دقیقه بماند. آن گاهمخلوط شیر و قهوه را به ماهیتابه برگر دانید وخامه را اضافه کرده و دوباره تا نزدیک جوشآمدن حرارت دهید. تخممرغها و شکر را در کاسهای خوب هم بزنید ودر حال هم زدن به شیر و خامه اضافه کنید. مخلوط را در ظرف یا ظروف بلوری مورد نظربریزید و رویش را با فویل بپوشانید. ظرفها را در یک ماهیتابه بگذارید و آن را باآب پر کنید تا جایی که آب بالاتر از نیمی ازاطراف ظرف را بپوشاند و مد ت ۴۵ - ۴۰ دقیقهآن را در فر قرار دهید. ظرفها را از ماهیتابه در بیاورید و بعداز اینکهخنک شدند مدت دو ساعت در یخچال بگذارید،سپس روی آنها را در صورت تمایل با خامهزدهشده و پودر کاکائو تزیین کنید. |