![]() |
آشنایی با روش تهیه مسقطی لقمه ای - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: آشنایی با روش تهیه مسقطی لقمه ای (/showthread.php?tid=170429) |
آشنایی با روش تهیه مسقطی لقمه ای - ✘PETER✘ - 07-09-2014 ک پیمانه نشاسته و یک پیمانه گلاب را مخلوط کرده، در صورت نیاز از صافی میگذرانیم. دو پیمانه گلاب دیگر را اضافه کرده، روی شعله قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا سفت شود و بوی خامی نشاسته نیز گرفته شود. ![]() مواد لازم برای مسقطی لقمهای نشاسته یک پیمانه شکر یک و نیم پیمانه گلاب سه پیمانه کره پنجاه گرم گردو یا فندق به مقدار دلخواه کاغذ شیرینی پنجاه عدد با این مقدار مواد لازم حدود 50 تکه «مسقطی لقمه ای» خواهیم داشت. در صورت دلخواه مقداری گردو یا فندق، پودر نارگیل یا پودر پسته. یک بسته کره پنجاه گرمی یا سه قاشق غذاخوری روغن معطر حیوانی. پنجاه عدد کاغذ کوچک شیرینی. یک پیمانه نشاسته، معادل صد گرم. طرز تهیه مسقطی لقمهای یک پیمانه نشاسته و یک پیمانه گلاب را مخلوط کرده، در صورت نیاز از صافی میگذرانیم. دو پیمانه گلاب دیگر را اضافه کرده، روی شعله قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا سفت شود و بوی خامی نشاسته نیز گرفته شود. یک و نیم پیمانه شکر (حدود 220 گرم) را اضافه کرده، هم میزنیم و بعد 50 گرم کره یا سه قاشق غذاخوری روغن معطر حیوانی را اضافه کرده، هم میزنیم تا مسقطی قوام آید و آماده شود. ته کاغذهای شیرینی کمی پودر نارگیل ریخته، مسقطی داغ را در قیف خامه پاش ریخته و با آن یک شکوفه از مسقطی در کاغذ شیرینی درست میکنیم. میتوان مسقطیها را روی یک فندق یا گردو ریخت و یا فندق و گردو را روی مسقطیها قرار داد و یا کمی پودر پسته و یا پودر نارگیل روی مسقطیها پاشید. کالری موجود در مسقطی لقمهای مقدار کالری موجود در یک تکه مسقطی (یک پنجاهم کل مسقطی) حدود 40 کیلوکالری میباشد. مقدار کالری موجود در کل مسقطی حدود 2000 کیلوکالری میباشد. RE: آشنایی با روش تهیه مسقطی لقمه ای - banimodebanimag - 05-12-2020 اینم طرز تهیه یک نوع حلوا مسقطی میباشد که خیلی راحت میتونید درست کنید طرز تهیه مسقطی زعفرانی خوشمزه اگر میخواهید طرز تهیه مسقطی زعفرانی خوشمزه را بیاموزید، توصیه میکنیم به ادامه مقاله توجه نمایید. خوشبختانه بیشتر ترکیبات این نوع مسقطی در هر خانهای پیدا میشود و شما میتوانید با سادهترین روش آن را تهیه نمایید. موا لازم برای تهیه مسقطی زعفرانی : ۱ لیوان نشاسته گل ۲ لیوان شکر ۱ لیوان گلاب ۳ لیوان آب نصف استکان زعفران دم کرده نصف لیوان روغن مایع مقداری خلال بادام و پسته نیاز دارید. همچنین شما میتوانید به جای روغن مایع از ۱۰۰ گرم کره نیز استفاده کنید تا مسقطی زعفرانی عطر خوبی بگیرید. برای شروع، نشاسته را با آب مخلوط کنید تا در آب حل شود. در صورت نیاز میتوانید نشاسته گل را از صافی عبور دهید تا یکدست شود. سپس آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و شکر و گلاب را به آن اضافه نمایید. توصیه میکنیم برای تهیه مسقطی زعفرانی از قاشق چوبی استفاده کنید تا رنگ مسقطی تغییر نکند و به اصطلاح لعاب بیندازد. در مرحله بعد روغن (یا کره) و زعفران را به ترکیبات اضافه نمایید. توصیه میکنیم مسقطی را به صورت مداوم هم بزنید تا ته نگیرد و قوام لازم را پیدا کند. هنگامی که غلظت مسقطی زعفرانی همچون فرنی شد، شما میتوانید به مقدار مورد نظر خلال پسته یا خلال بادام را به ترکیبات اضافه کنید. سپس مسقطی زعفرانی را از حرارت بردارید. کف یک ظرف را با کره چرب کنید و مسقطی زعفرانی خوشمزه را داخل آن بریزید. مسقطی زعفرانی خوشمزه را به مدت ۱۰ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملاً سفت شود. سپس شما میتوانید آن را به اندازههای دلخواه برش دهید و روی آن را دوباره با خلال بادام یا پسته تزئین نمایید. این دسر را میتوانید در مهمانیهایتان نیز سرو کنید. منبع: herang.co |