هندوانه ژلهای - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: هندوانه ژلهای (/showthread.php?tid=170433) |
هندوانه ژلهای - ✘PETER✘ - 07-09-2014 برای درست کردن بعضی ژلهها میشود از میوهها و سبزیها هم الهام گرفت. به عنوان مثال اگر هوس هندوانه کردهاید و توی سیاهی زمستان هندوانه پیدا نمیکنید، با ژله هندوانه و چند طعم متفاوت ژله و مواد دیگر، هندوانه ژلهای درست کنید برای درست کردن بعضی ژلهها میشود از میوهها و سبزیها هم الهام گرفت. به عنوان مثال اگر هوس هندوانه کردهاید و توی سیاهی زمستان هندوانه پیدا نمیکنید، با ژله هندوانه و چند طعم متفاوت ژله و مواد دیگر، هندوانه ژلهای درست کنید. مواد لازم ۲ بسته پودر ژله هندوانه ۲ بسته پودر ژله کیوی ۱ قس نشاسته ذرت ۱ قس آرد سفید ۱ عدد زرده تخممرغ ۴/۱ قچ نمک ۴/۱ قچ وانیل ۲ قس پودر شکر یا پودر قند ۱ پیمانه شیر سرد ۱ قس پودر ژلاتین ۴ /۱پیمانه آب ۲۵ گرم کره چیپس شکلات به مقدار لازم ۱ یک کاسه بزرگ آماده کنید و پودر ژله کیوی را در آن بریزید و با دو پیمانه آب جوش مخلوط کنید. حالا مقداری از ژله کیوی (سبزرنگ) را در یک کاسه بزرگ بریزید و بعد داخل یخچال قرار دهید تا کمی سفت و به اصطلاح نیمبند شود. قطر کیوی بسته شده باید حدود یک سانتیمتر باشد. مابقی مایه ژله کیوی را کنار بگذارید. نکته: توجه داشته باشید اگر ژله خیلی سفت شود در موقع سرو کردن و جدا کردن از قالب، لایهها از هم جدا میشوند. ۲ بعد از کمی سفت شدن ژله، ظرف را از یخچال بیرون بیاورید. حالا کاسه سایز وسط را از یخ تا نیمه پر کنید و روی ژله در کاسه بزرگ بگذارید. از کنارههای کاسه متوسط مابقی ژله کیوی را در ظرف بزرگ بریزید تا فضای مابین کاسه بزرگ و کاسه متوسط از ژله سبزرنگ پر شود. حالا هر دو کاسه را به همان صورت در یخچال بگذارید تا ژله کیوی کاملا بسته و سفت شود. این روش درست کردن لایه سبز یا پوست هندوانه است. ۳ برای درست کردن لایه وسطی هندوانه (سفید رنگ) در یک قابلمه کوچک آرد سفید، شیر، نشاسته ذرت، پودر قند، نمک و وانیل را با یکدیگر مخلوط کرده و ظرف را روی حرارت بگذارید و دائم هم بزنید تا مخلوط یکنواختی به دست بیاید. ۴ زرده تخممرغ را در یک کاسه کوچک با یک قاشق شیر مخلوط کرده و هم بزنید. این مخلوط را هم به قابلمه روی حرارت اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط به شکل فرنی درآید. حالا این ظرف را از حرارت بردارید و کناری بگذارید، وقتی کمی از داغی مایه کم شد کره را اضافه کرده و پودر ژلاتین را هم به روش بنماری (حرارت غیرمستقیم مثل حرارت کتری) حل کرده و به مایه سفیدرنگ اضافه کنید و هم بزنید. پودینگ سفیدرنگ لایه دوم آماده است. این لایه همان بافت سفید روی پوست هندوانه است. ۵ کاسه بزرگ را از یخچال بیرون بیاورید. کاسه متوسطی که حاوی یخ بود از یخ خالی و آن را جدا کنید. مثل روش قبلی یک لایه یک سانتیمتری از پودینگ را روی ژله سبز ریخته و در یخچال بگذارید تا دوباره خودش را بگیرد (نیمبند شود). باقیمانده مایه پودینگ را کنار بگذارید. ۶ وقتی پودینگ کمی سفت شد، کاسه کوچک را از یخ پرکرده، روی پودینگ بگذارید و مانند قبل از کنارههای کاسه کوچک بقیه پودینگ وانیل را در ظرف بریزید تا به لبهها برسد. حالا کاسه را در یخچال بگذارید تا لایه سوم هم سفت شود. ۷ لایه سوم ژله هندوانه است. طبق دستورالعمل، پودر ژله را در آب جوش حل کنید. بعد از کمی خنک شدن کاسه بزرگ را از یخچال بیرون بیاورید و کاسه یخ را بردارید. حالا کل فضای باقیمانده را از ژله قرمزرنگ هندوانه پرکنید. کمی چیپس شکلات داخل آن ریخته و در یخچال بگذارید. بعد از کمی سفت شدن ژله، مابقی چیپس شکلات را در آن بریزید و بعد دسر را داخل یخچال بگذارید تا سفت شود. برای سرو کردن، دسر را از قالب بیرون آورده و به شکل هندوانه برش بزنید. RE: هندوانه ژلهای - ຖēŞค๑໓ - 07-09-2014 ممنون RE: هندوانه ژلهای - شاه دخخ - 07-09-2014 درست کردم زیاد خوب نشد سپاس RE: هندوانه ژلهای - "تنها" - 07-09-2014 به نظر خوش مزه میاد RE: هندوانه ژلهای - عشقم جونگ مین - 08-09-2014 خیلی خوشگله RE: هندوانه ژلهای - ♥shaqayeq♥ - 08-09-2014 واااااااااااای چ خوشمزه!!!! امممممممممممممممم مرسی!! RE: هندوانه ژلهای - تارا گوگولی - 15-09-2014 خوووووووووب بود به منم سر بزن |