انجمن های تخصصی  فلش خور
معرفی بازیکنان فوتبال جاعل به دادگاه - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: فوتبال و سایر ورزش ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=20)
+--- موضوع: معرفی بازیکنان فوتبال جاعل به دادگاه (/showthread.php?tid=170529)



معرفی بازیکنان فوتبال جاعل به دادگاه - bOoOoOy - 08-09-2014

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه اضافه خدمت به دلیل غیبت نیز در انتظار این افراد است، گفت: تا آخر پیگیر این پرونده هستیم و با همه خاطیان برخورد خواهد شد
سردار موسی کمالی با بیان اینکه انتشار اسامی بازیکنانی که کارت معافیتشان ابطال شده بر عهده فدراسیون است، گفت: روز گذشته ستاد کل، نظام وظیفه را موظف کرد، اولین اطلاعیه در این رابطه را منتشر کند و بزودی اطلاعیه های بعدی نیز منتشر خواهد شد.

او گفت: بازیکنانی که کارت معافیتشان ابطال شده هم مرتکب جرم به دلیل ارائه اسناد نادرست هستند و هم به دلیل غیبت، اضافه خدمت به آنها تعلق می‌گیرد. میزان اضافه خدمت به ازای هر سه ماه غیبت، سه ماه اضافه خدمت و بیش از سه ماه، شش ماه اضافه خدمت است.

جانشین اداره انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: هیچ نامی از اسامی این بازیکنان از جانب نیروهای مسلح اعلام نمی شود و این موضوع برعهده فدراسیون است.

او در پایان گفت: در رابطه با پرونده این بازیکنان با همه خاطیان چه این افراد نظامی باشند یا رئیس فدراسیون و مدیر عامل و بازیکن و .... برخورد خواهد شد. و تا آخر پیگیر این پرونده خواهیم بود.