![]() |
جمله های خنده دارنوشته شده پشت کامیون - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: جمله های خنده دارنوشته شده پشت کامیون (/showthread.php?tid=1706) |
جمله های خنده دارنوشته شده پشت کامیون - mohamad66 - 05-01-2012 1 - به حرمت اشک مادر توبه کردم 2 - دانی که چرا راز نهان با تو نگفتم / طوطی صفتی طاقت اسرار نداری 3 - بوق نزن شاگردم خوابه 4 - بی تو هرگز ............ باتو ؟؟؟؟ عمرا 5 - از عشق تو ........... رفتم زیر تریلی ( واسه گریسکاری ) 6 - اگه می تونی این تابلو رو بخونی یعنی فاصلت خیلی کمه فاصله رو رعایت کن 7 - دنبالم نیا اسیرم می شی 8 - گشتم نبود ............ نگرد نیست 9 - سر پایینی برنده سر بالایی شرمنده گاز دادن نشد مردی / عشق آن است که برگردی! ********************************************** یه بار پریدی موتوری ، دوبار پریدی موتوری ، آخر می افتی موتوری! ********************************************** سرپایینی نوکرتم / سربالایی شرمندتم ( ژیان ) ********************************************** اتوبوس من غصه نخور منم یه روز بزرگ میشم! ( ژیان ) ********************************************** اگر از عشقت نکنم گریه و زاری / به جهنم که مرا دوست نداری! ********************************************** اگر خواهی بمیری بی بهانه / بخور ماست و خیار و هندوانه! ********************************************** التماس 2A ********************************************** ای بلبل اگر نالی من باتو هم آوازم / تو عشق گل داری ، من عشق گل اندامی! ********************************************** ای روزگار باما شدی ناسازگار. ********************************************** بپر بالا گیر نمیاد! ********************************************** بخور و بخواب کارمه / الله نگهدارمه. ********************************************** به مادرت رحم کن کوچولو! ********************************************** تا جام اجل نکردم نوش / هرگز نکنم تورا فراموش. ********************************************** تا سگ نشوی کوچه و نگردی / تا کوچه و بازار نگردی نشوی گرگ بیابان. ********************************************** تاکسی نارنجی ، از من نرنجی! ********************************************** جون من داداش یه خورده یواش! ********************************************** داداش مرگ من یواش / امان از دست گلگیرساز و نقاش. ********************************************** در طواف شمع می گفت این سخن پروانه ای / سرپیچ سبقت نگیر جانا مگر دیوانه ای؟ ********************************************** دلبرا دل به تو دادم که به من دل بدهی / دل ندادم که به من ساندویچ و دلمه بدهی! ********************************************** دلبری دارم چومار عینکی / خوشگل و ولی کم پولکی! ********************************************** دنبالم نیا آواره میشی! ********************************************** دینا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ تر از هیچ تو بر هیچ مپیچ! ********************************************** دودوتا هفت تا کی به کیه! ********************************************** حالا که خرتوخره ماهم پیرایدم ( ژیان ) ********************************************** رخش بی قرار! ********************************************** زندگی بدون عشق مثل ساندویچ بدون نوشابه است. ********************************************** Zoor nazan farsi neveshtam! ********************************************** ژیان عشقت مرا بیچاره بنمود / ز شهر و خانه ام آواره بنمود! ********************************************** شب و روز رانندگی کار من است / از خطر باکی ندارم چون خدا یار من است. ********************************************** عشق میکروبی است که از راه چشم وارد می شود و قلب را می کند. ********************************************** قربان وجودی که وجودم ز وجودش به وجود آمده است! ********************************************** گدایان بهر روزی طفل خود را کور می خواهند / طبیبان جملگی خلق را رنجور می خواهند. ********************************************** گلگیرم ولی گل نمیگیرم! ********************************************** نوکرتم ننه! ********************************************** این هم چند تا جمله قصار پشت کامیونی! آب رادیاتور ماشین بخور محتاج نامردان نباش! ********************************************** کوه از بالانشینی رتبه ای پیدا نکرد / جاده از افتادگی از کوه بالا می رود! ********************************************** رفیق بی کلک مادر. ********************************************** جهان باشد دبستان و همه مردم دبستانی / چرا باید شود طفلی ، ز روز امتحان غافل! ********************************************** RE: جمله های خنده دارنوشته شده پشت کامیون - helena - 05-01-2012 چه جمله های مسخره ای ![]() RE: جمله های خنده دارنوشته شده پشت کامیون - mohamad66 - 05-01-2012 واقعا خیلی چرتن ![]() RE: جمله های خنده دارنوشته شده پشت کامیون - ghahreman9090 - 05-01-2012 دمت گرم خیلی جالب بود RE: جمله های خنده دارنوشته شده پشت کامیون - ali jon - 05-01-2012 مرسی ![]() RE: جمله های خنده دارنوشته شده پشت کامیون - hossein. - 05-01-2012 خیلییییییییییییی حال کردم منم برم پشت206خودم بنویسم؟ RE: جمله های خنده دارنوشته شده پشت کامیون - mohamad66 - 05-01-2012 اااا لود بدم این رو از کجا در آوردی حسین RE: جمله های خنده دارنوشته شده پشت کامیون - .ali. - 05-01-2012 رفیق بی کلک مادر رو برو پشت یک پیکان جوانان گوجه ای مدل 67 پشت ماشین بچسبونی بعد اهنگ عباس قادری بلند بذاری چه میچسبه RE: جمله های خنده دارنوشته شده پشت کامیون - mohamad66 - 05-01-2012 گلویی اگزوز رو هم بر داری اگزوز صدا بخوره بعد شاستی رو بخوابونی رو زمین RE: جمله های خنده دارنوشته شده پشت کامیون - .ali. - 05-01-2012 تازه من یک پیکان جوانان دیدم سقف رو هم برداشته بود رینگ هم انداخته بود |