![]() |
بیا بخند!!!(نصیحت دوستانه من ب همه)(از دست ندید!!!) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: بیا بخند!!!(نصیحت دوستانه من ب همه)(از دست ندید!!!) (/showthread.php?tid=170705) صفحهها:
1
2
|
بیا بخند!!!(نصیحت دوستانه من ب همه)(از دست ندید!!!) - ALI REZA J - 08-09-2014 دیـــــــــــــــــروز با نامزدم رفتم رستــــــــــــــوران شوخی کردم بابا خودکشــــــــــــی لازم نیــــــــس من هنو مجردم خیالتون راحت باشــــــــــــه * * * اس ام اس جدید خنده دار * * * اینقدر بَدَم میاد وقتی میریم عروسی آهنگِ قدو بالای تو رعنارو بنازَم رو میذارن همه به من نگاه میکُنن * * * اس ام اس جدید خنده دار * * * یه خبر بد برا دختر خانوم ها دارم متاسفانه اسب سفیدمو گم کردم , یه چند وقتی نمیتونم بیام تو خوابتون شرمنده * * * اس ام اس جدید خنده دار * * * ﻫﻤﮑﺎﺭ ﺑﺎﺑﺎﻡ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﺧﻮﻧﻤﻮﻥ ﻣﯿﮕﻪ ﻣﺎﺷﺎﻟﻠﻪ مهدی ﭼﻘﺪﺭ ﺑﺰﺭﮒ ﺷﺪﻩ . ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻟﺸﻪ ؟ ﺑﺎﺑﺎﻣﻢ ﻣﯿﮕﻪ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﺧﯿﻠﯽ ﻭﻗﺘﻪ ﺩﺍﺭﯾﻤﺶ * * * اس ام اس جدید خنده دار * * * دیــروز وایســاده بـودم بیـن مانکنـا بیـرون مغــــــازه، دوتـــــا پســـــر اومـــــده بــــودن داشتــــــــن نگاشــــــون میکـــــردن، منـــــم بـــــــدون اینکــــــه تکـــــــون بخــــــــورم همـــــــون جــــــا وایسـاده بـودم، بعد یکیشـون اومـد پیرهنـمٌ گـرفت گفـت: خدایـی این چیـه کـردن تـن ایـن مانکنـه!اینَهـو گونـی می مونـه * * * اس ام اس جدید خنده دار * * * چــن وقـــت پیـــش در موسســــه زبان منتـــظر بابام بودم بیاد دنبالم نیم ساعت وایسادم نیومد منم خو بیکار نیستم پیـــاده راهو اومدم رسیـــدم سر کوچـــه ماشیـــن بابامو دیــدم داره میـــاد سمتم!!!مثل چـــی پریدم جلوش میگم چرا نیـــومدی؟؟ میگه اخه داشتم فیلم میدیدم یادم رفت گفتم پس چی شد که اومدی بالاخره؟؟؟ گفت اخه یهــو راز بــقا شروع شد یاد تو افتـــادم؟؟؟؟ * * * اس ام اس جدید خنده دار * * * گوشیم امروز گم شده بود زنگ زدم ب خطم ببینم کجاس خالم جواب داد گفتم خاله جون گوشیم گم شده بود خواسم ببینم کجاس خالم گفت : خاک تو سرت ک گوشی ب اون نازی رو نتونسی دو روز نگه داری خاله جون ! حالا چی کار میکنی ؟ بازم میخوای بری نمونه اش رو بخری ؟ من : خاله جون اونی که الان تو دستته چیه ؟ خالم : کنترل تلوزیونِ . چطور مگه ؟ * * * اس ام اس جدید خنده دار * * * مورد داشتیم دخدره اِنقَدِه آرایش داشته داداشش تو خیابون بهش شماره داده ))) * * * اس ام اس جدید خنده دار * * * معلم: هرکی سوال بعدی منو جواب بده میتونه بره خونه. شاگرد کیفشو از پنجره میندازه بیرون… -معلم با عصبانیت: کی اون کیفو انداخت بیرون؟ من بودم آقا..خداحافظ * * * اس ام اس جدید خنده دار * * * غضنفر یخچال میخره ، زنش میگه : پس آنتنش کو ؟ پسرش میگه : مگه کولره که آنتن داشته باشه ؟؟؟ * * * اس ام اس جدید خنده دار * * * سوال روان شناسی: با جواب دادن به این سوال میتوانید بفهمید افسرده هستید یا نه! سوال:افسرده هستید یا نه؟ * * * اس ام اس جدید خنده دار * * * پسره ﺑﻪ ﺑﺎﺑﺎﺵ ﻣﯿﮕﻪ : ﭘﻨﺞ ﻫﺰﺍﺭ ﺗﻮﻣﻦ ﺑﺪﻩ ﺑﺎﺑﺎﺵ ﻣﯿﮕﻪ ﭼﯽ ؟ ﭼﻬﺎﺭ ﻫﺰﺍﺭ ﺗﻮﻣﻦ ! ﺳﻪ ﻫﺰﺍﺭ ﺗﻮﻣﻦ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﻭﺍﺳﻪ ﭼﯽ ؟ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﯼ ﻣﺮﺩﻡ ﺭﻭﺯﯼ ﺩﻭ ﻫﺰﺍﺭ ﺗﻮﻣﻦ ﻣﯿﮕﯿﺮﻥ ﺑﺎ ﻫﻤﻮﻥ ﻫﺰﺍﺭ ﺗﻮﻣﻦ ﮐﻨﺎﺭ ﻣﯿﺎﻥ ﺍﻭﻧﻮﻗﺖ ﺗﻮ ﺍﺯ ﻣﻦ ﭘﻮﻧﺼﺪ ﺗﻮﻣﻦ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ؟ ﺑﺎﺑﺎﯼ ﻣﻦ ﺳﯿﺼﺪ ﺗﻮﻣﻦ ﺑﻪ ﻣﻦ ﻧﻤﯿﺪﺍﺩ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺑﺨﻮﺍﻡ ﺩﻭﯾﺴﺖ ﺗﻮﻣﻦ ﺑﺪﻡ ! ﺑﯿﺎ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﻦ ﺻﺪ ﺗﻮﻣﻦ ﺭﻭ ﺑﮕﯿﺮ ﭘﺴﺮﻩ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﺮﺩ ﺩﯾﺪ ﭘﻨﺠﺎﻩ ﺗﻮﻣﻨﯿﻪ ! : * * * اس ام اس جدید خنده دار * * * هدیه یه حیف نون به همسرش ، خواستم برات گل بخرم دیدم خودت گلی کود خریدم ! * * * اس ام اس جدید خنده دار * * * پدرم همیشه تو شرایط بحرانى کمکم میکنه ، مثه امشب … گفتم : بابا فک کنم عاشق شدم … گفت : گوه نخور * * * اس ام اس جدید خنده دار * * * بابام اومده بهم میگه : پاشو برو ماشین رو بزن تو پارکینگ میگم : بابا به خدا خسته م ، نمی تونم !! میگه : ده تومان می دم برو ، منم خسته م….. میگم : بیخیال …. ده تومان میدم خودت برو …. پاشده شلوارش و می پوشه و میگه مرد نیستی اگه ندی پای مردونگیم موندم ده تومان پیاده شدم بهش دادم !!! داد میزنه میگه : خانوم پاشو بیا بریم بستنی بخوریم !!!!! خانواده س داریم ما * * * اس ام اس جدید خنده دار * * * فرق قصه گفتن والدین مهربون با عصبانی: والدین مهربون:ی شب ی پری کوچولو... والدین بی اعصاب:ی شب ی جن از قبر اومد بیرون گفت:اون کیه نمیخوابه الان میام میخورمش... * * * اس ام اس جدید خنده دار * * * بابای یارو مریض میشه زنگ میزنه آمبولانس بیاد خانوادگی سوار آمبولانس میشن ! تو راه دکتر میپرسه مریض کیه ؟ یارو میگه حالش خوب نبود موند خونه … روباهی به زاغی گفت: چه دمی، چه سری، عجب پایی! زاغ عصبانی شد و گفت: بیتربیت! خجالت بکش. اون موقع من کلاس اول بودم. حالا شوهر دارم! * * * اس ام اس جدید خنده دار * * * چند تا توله سگ برای باباشون تولد می گیرن روی کیک می نویسن: پدرسگ! تولدت مبارک! * * * اس ام اس جدید خنده دار * * * یه روز یارو سوار هواپیما می شه،یهو هواپیما سقوط می کنه... . . . این قرار بود جوک باشه اما حادثه خبر نمی کنه! * * * اس ام اس جدید خنده دار * * * یک مهندس مکانیک با یک مهندس کشاورزی ازدواج می کنه. بچشون تراکتور می شه! * * * اس ام اس جدید خنده دار * * * به زنی که همیشه می دونه شوهرش کجاست چی می گن؟ بیوه! * * * اس ام اس جدید خنده دار * * * غضنفر میره توالت، زنش زنگ می زنه میگه كجایی؟ غضنفر میگه خونه بابات! زنش میگه همون جا یه چیزی بخور بیا من چیزی درست نكردم! * * * اس ام اس جدید خنده دار * * * معلم: بگو ببینم... اگه توی خیابون یه نفر یه خری رو گرفته و می زنه، و من برم جلو و از این کارش ممانعت کنم، به این کار چی می گن؟ شاگرد: آقا اجازه، حس برادری! * * * اس ام اس جدید خنده دار * * * مبانی کامپیوتر: آن بخش از یک سیستم را که میتوان با چکش خرد کرد، سختافزار و آن قسمت را که فقط میتوان به آن فحش داد، نرمافزار میگویند! * * * اس ام اس جدید خنده دار * * * بچه ها توی کلاس داشتند سر و صدا می کردند که ناظم میاد تو با عصبانیت میگه: اینجا طویله است؟ یکی از بچه ها می گه: نه آقا اشتباهی آمدید! * * * اس ام اس جدید خنده دار * * * زنی 2قلو میاره، پسرش داد می زنه مادرم یه بچه آورده با یه زاپاس! * * * اس ام اس جدید خنده دار * * * به گربه چینی می گن اسمت چی؟ه میگه: میونگ! * * * اس ام اس جدید خنده دار * * * به نیوتن گفتند: چرااز افتادن سیب تعجب کردی؟ گفت: آخه من زیردرخت گلابی نشسته بودم! * * * اس ام اس جدید خنده دار * * * ژاپنی ها به گوساله چه می گویند؟ نی نی گاوا!! * * * اس ام اس جدید خنده دار * * * دختر و پسر جوانی باهم توی پارک راه می رفتند. پسر به دختر گفت عزیزم اگر این درخت کاج می توانست حرف بزند، درباره ما چه می گفت؟ می گفت من کاج نیستم، بلوطم احمق جان! * * * اس ام اس جدید خنده دار * * * مردی با زنی آشنا میشه, به او میگه: خانم اسم شما چیه؟ اسم من پروانه است بهم میگن پری. اسم شما چیه؟آقا خواست ادای خانم رو در بیاره, گفت: والله اسم من چراغعلی بهم میگن: لوستر * * * اس ام اس جدید خنده دار * * * یه دختره هر روز دیر می رفت مدرسه. معلم ازش دلیلشو پرسید. دختره گفت : خانم هر روز صبح که من میام مدرسه یه پسره تو راه هی دنبال من میاد. معلمه گفت: بهش کاری نداشته باش سرتو بنداز پایین و بیا. دختره گفت: خانم من که میام، اون یواش یواش میاد ! ببخشید اگه تکراری داشتن.امیدوارم خوشتون اومده باشه.ممنون ک همه رو خوندین. ![]() لطفا نظر بدین.سپاس فراموش نشه! جکارو ادامه بدم یا ن ؟؟؟؟ RE: بیا بخند!!!(نصیحت دوستانه من ب همه)(از دست ندید!!!) - محسن1234 - 08-09-2014 بازم بزار دادا ![]() RE: بیا بخند!!!(نصیحت دوستانه من ب همه)(از دست ندید!!!) - car1 - 08-09-2014 ممنون RE: بیا بخند!!!(نصیحت دوستانه من ب همه)(از دست ندید!!!) - شاه دخخ - 08-09-2014 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: بیا بخند!!!(نصیحت دوستانه من ب همه)(از دست ندید!!!) - t★r G!RL$ - 08-09-2014 باحال بود ![]() البته دو سه تای اولی یعنی اعتماد به سقف کاذب ![]() ![]() RE: بیا بخند!!!(نصیحت دوستانه من ب همه)(از دست ندید!!!) - DICTATORE BOZORG - 08-09-2014 ادامه بدی به یه جایی میرسی RE: بیا بخند!!!(نصیحت دوستانه من ب همه)(از دست ندید!!!) - ALI REZA J - 08-09-2014 ادامه............! یه زمانی مدرسه، خونه دوم ما بود… الان خونه دوم من اینستاگرامه … آغا رعایت کنین ناموسا .. آشغال نريزين ========= اس ام اس خنده دار ========= مورد داشتیم دختره تو بازی GTA خواسته پارک کنه کامپيوتر سوخته ========= اس ام اس خنده دار ========= ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺻﺒﺢ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﯿﺪﺍﺭ ﺷﺪﻡ ﺩﯾﺪﻡ ﺑﻮ ﮔﻨﺪﯼ ﻣﯿﺎﺩ ﺩﻭﺭ ﻭ ﺑﺮﻣﻮ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﺮﺩﻡ ﺩﯾﺪﻡ ﯾﻪ ﺳﺮﯼ ﻣﮕﺲ ﺩﺍﺭﻥ ﺩﻭﺭ ﮔﻮﺷﯿﻢ ﻭﻭﻝ ﻣﯿﺨﻮﺭﻥ ﺭﻓﺘﻢ ﺟﻠﻮ ﺩﯾﺪﻡ . . . pou ﻣﺮﺩﻩ ﺭﻭﺣﺶ ﺷﺎﺩ ﻭﯾﺎﺩﺵ ﮔﺮﺍﻣﯽ ========= اس ام اس خنده دار ========= پست ترین کار اینه که دست بذاریم رو نقطه ضعف دیگران بعد بهش بگیم شوخی! ========= اس ام اس خنده دار ========= اوضاع جوری شده که هر شیش ماه یه بار آدم باس آستینش رو بررسی کنه ببینه ماری چیزی اون تو پرورش نیافته باشه یه وقت…!!! ========= اس ام اس خنده دار ========= حالا گفتن نداره ولي ما ازين خونواده هاي با کلاسي هستيم که زباله هاشونو تفکيک مي کنن هسته هاي زردآلو يک طرف ساير زباله ها طرف ديگر! ========= اس ام اس خنده دار ========= وقتی یکی میگه خدا بزرگه یعنی: هیچ راهی به ذهنم نمیرسه……دهنت سرویسه ! ========= اس ام اس خنده دار ========= كيف پول رفیقم و زدن….ميگه عيب نداره من گذشتم الهي خرج ایدز و اورژانس و تصادفش بشه به نظرم بايد درباره ى مفهوم گذشت بيشتر باهاش صحبت كنم ========= اس ام اس خنده دار ========= کارت قرمز های تیمت از گـــل زده تیمت بیشتر نباشه صلــــوات! ========= اس ام اس خنده دار ========= ﺍﻻﻥ ﺩﺍﺷــﺘﻢ ﺗﻮ ﺁﯾﻨﻪ ﻗﻴﺎﻓﻤﻮ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ…… خلاصه اش کنم واستون… ﻓَﺘﺒـــــﺎﺭﮎَ ﺍﻟـــﻠـــﻪُ ﺍَﺣﺴـــــﻦُ ﺍَﻟـــــﺨﺎﻟﻘــیـن ========= اس ام اس خنده دار ========= من که هر وقت به آینده فکر کردم بعدش پاشدم رفتم هواخوری ========= اس ام اس خنده دار ========= ﻣﯿﮕﻦ ﺍﻭﻥ ﺩﻧﯿﺎ ﺟﻠﻮﯼ ﺧﺪﺍ ﻫﻤﻪ ﻋﻀﻮﻫﺎﯼ ﺑﺪﻥ ﺷﻬﺎﺩﺕ ﻣﯿﺪﻥ … ﻣﻦ ﺍﮔﻪ دو سه تا ﺍﺯ ﻋﻀﻮﻫﺎﻡ خــ ــــر ﺑﺎﺯﯼ ﺩﺭﻧﯿﺎﺭن ﻣﯿﺮﻡ ﺑﻬﺸﺖ ========= اس ام اس خنده دار ========= سال بعد ماه رمضون اون چند بازمانده ی هواپیما رو میارن برنامه ماه عسل ========= اس ام اس خنده دار ========= میگن آژانسهای هواپیمایی اعلام کردن دیگه بلیط نداریم… آخه از دیروز آقایون راه به راه تور داخلی هدیه میگیرن واسه خانوماشون. ========= اس ام اس خنده دار ========= ﺩﺧﺘﺮ ﺧﺎﻧﻤﻬﺎیی ﻛﻪ ﺩﺭﺧﻮﺍﺳﺖ ﻫﺎﻱ ﺩﻭﺳﺘﻴﺸﻮﻥ ﺯﻳﺎﺩﻩ ﻭ ﺍﻋﺼﺎﺏ ﻣﺼﺎﺏ ﺑﺮﺍﺷﻮﻥ ﻧﻤﻮﻧﺪﻩ ﺧﻮﺏ ﻋﻜﺲ ﻭﺍﻗﻌﻴﺘﻮﻧﻮ ﺑﺰﺍﺭﻳﻦ ﻭ ﺧﻮﺩﺗﻮﻧﻮ ﺍﺯ ﻋﺬﺍﺏ ﺩﺭﺧﻮﺍﺳﺘﺎی ﺯﻳﺎﺩ ﺭﺍﺣﺖ ﻛﻨﻴﻦ ========= اس ام اس خنده دار ========= اگر مایل هستین دو ساعت در روز و سه روز در هفته کار کنید و ماهیانه حداقل یک میلیون و پانصد تومان حقوق بگیرید و همچنین از بیمه و مزایا هم استفاده کنید با ما تماس بگیرید باهم میگردیم زودتر پیدا میشه ! ========= اس ام اس خنده دار ========= یه مدتی بود همش فکر می کردم من بچه سرِ راهی هستم تا اینکه یکی از عکس های بچگیامو بردم به مامانم نشون دادم برگشته میگه : آخِی، چه نازه، کیه؟؟… !! ========= اس ام اس خنده دار ========= بیاییم و ساده از هم نگذریم… گلدار از هم بگذریم… یا حتی راه راه یا چارخونه! ========= اس ام اس خنده دار ========= یکی به بابای من بگه تو زبون فارسی هیچ کلمه ای معادل کلمه ی “خفن”نیست و کلماتی مثل “جالب” و “خوف انگیز” اون بار و منتقل نمیکنن! ========= اس ام اس خنده دار ========= هواپیماهای ایران که از لحاظ حادثه در دنیا پس از هواپیماهای مالزی در ردهٔ دوم قرار گرفته بودند دوباره به صدر جدول بازگشتند.. بچهها مچکریم ========= اس ام اس خنده دار ========= هوا خودش میدونه گرمه انقدر بهش نگید ناراحت میشه ========= اس ام اس خنده دار ========= آقا هرکی قیافمو میبینه میگه چرا انقد مغروری؟ بخدا من مغرور نیستم فقط خسته ام میفهمی؟ خسته ادامه بدم؟؟؟؟؟ RE: بیا بخند!!!(نصیحت دوستانه من ب همه)(از دست ندید!!!) - اذیتا - 08-09-2014 عالیییییییییی بود مرسی ![]() RE: بیا بخند!!!(نصیحت دوستانه من ب همه)(از دست ندید!!!) - ALI REZA J - 08-09-2014 (08-09-2014، 20:16)اذیتا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. وظیفه بود.خواهش ![]() ![]() ![]() RE: بیا بخند!!!(نصیحت دوستانه من ب همه)(از دست ندید!!!) - تن های تنها - 08-09-2014 عالی بود ممنون ![]() ![]() ![]() |