انجمن های تخصصی  فلش خور
ازدواج همزمان یک مرد با 2 دختر در یک شب!! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: خبرها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=42)
+--- موضوع: ازدواج همزمان یک مرد با 2 دختر در یک شب!! (/showthread.php?tid=170904)



ازدواج همزمان یک مرد با 2 دختر در یک شب!! - ❤R@TA❤ - 08-09-2014

ازدواج همزمان یک مرد با 2 دختر در یک شب!! 1
یک مرد عراقی همزمان و در یک شب، با دو دختر ازدواج کرد.
به گزارش دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ایران ناز عبدالرحمن 22 ساله گفته است همزمان دلبسته این دو دختر شده  و به همین دلیل تصمیم گرفت همزمان و در یک مراسم، با هر دو دختر ازدواج کند.

داماد جوان که به همراه پدرش در منطقه بیجی در شمال عراق به کشاورزی مشغول است گفته که با این اقدام می خواسته نشان دهد هیچ یک از دو عروس را بردیگری ترجیح نمی دهد.
 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ازدواج همزمان یک مرد با 2 دختر در یک شب!! 1
این دو عروس یعنی انتظار 17 ساله دختر عمو و سعاد 21 ساله دختر عموی پدر داماد گفته اند که در ابتدا مخالف چنین اقدامی بودند اما پس از رایزنی ها و رفت و آمدها ، موافقت کرده اند.

سعاد هم گفته است که در ابتدا از این پیشنهاد شوکه شده است اما داماد او را قانع کرده که هر دو عروس را باهم دوست دارد. هم اکنون هر دو عروس در یک منزل سکونت دارند.


RE: ازدواج همزمان یک مرد با 2 دختر در یک شب!! - اشا - 14-09-2014

دل نیست که کاروان سراست الان 2تا دوروز دیگه 4تا بعدش هر 4تا رو به یه اندازه دوس دارهDodgy