انجمن های تخصصی  فلش خور
تهیه آش شله مشهدی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: تهیه آش شله مشهدی (/showthread.php?tid=171117)



تهیه آش شله مشهدی - ~~SARA:HIVA~~ - 09-09-2014

ابتدا حبوبات را یک روز قبل خیس کرده و بعد آب‌پز می‌کنیم پس از نرم شدن مواد آنها را مانند برنج آبکش می‌کنیم


تهیه آش شله مشهدی 1

موادلازم :

گوشت گردن گوساله و گوسفند بدون استخوان یک کیلوگرم
چربی گوسفند(دنبه) چرخ شده ۵۰۰ گرم
پیاز چرخ شده و بلغور گندم و برنج گرده یا نیمه ۳۰۰ گرم
لوبیا سفید و لوبیا چیتی و ماش و نخود ۲۰۰ گرم
پودر جوز هندی سه قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل ، پودر هل یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
روغن مایع ۱۰ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم


طرز تهیه:
این غذا جزو اصلی‌ترین غذاهای مشهد محسوب شده و بر سر سفره‌ اغلب مشهدی‌ها به ویژه در مهمانی‌های آنها دیده می‌شود.
ابتدا حبوبات را یک روز قبل خیس کرده و بعد آب‌پز می‌کنیم پس از نرم شدن مواد آنها را مانند برنج آبکش می‌کنیم. چربی گوسفند و پیاز چرخ شده را داخل ظرفی می‌ریزیم. گوشت‌ها را با آنها می‌جوشانیم تا کاملا پخته شود. سپس استخوان‌های گردن را از گوشت جدا می‌کنیم. حبوبات را داخل ظرف گوشت ریخته و مرتب هم می‌زنیم تا زمانی که کاملا از هم باز شود و حالت خامی خود را از دست بدهد. ادویه‌ها، نمک، بلغور و برنج را با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه می‌کنیم و مجددا به مدت سه ساعت می‌گذاریم بجوشد. بعد از این‌که کاملا مواد پخت روغن را افزوده و آن را به مدت یک ساعت مانند برنج با دمای بسیار پایین به حالت دم می‌گذاریم.


RE: تهیه آش شله مشهدی - AyDiN.S - 09-09-2014

اش شله؟ 0__0
این شلست.نه اش.فقط شله :|


RE: تهیه آش شله مشهدی - ✘PETER✘ - 09-09-2014

تکراری بود


RE: تهیه آش شله مشهدی - мoвιɴα т - 12-09-2014

تکراری(((: