انجمن های تخصصی  فلش خور
بازی استقلال باز هم از شبکه سراسری پخش نمی‌شود! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: فوتبال و سایر ورزش ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=20)
+--- موضوع: بازی استقلال باز هم از شبکه سراسری پخش نمی‌شود! (/showthread.php?tid=171887)

بازی استقلال باز هم از شبکه سراسری پخش نمی‌شود! - Nazanin♥Xavi - 10-09-2014

تیم فوتبال استقلال در چارچوب هفته هشتم لیگ برتر فردا (پنجشنبه) از ساعت 18 و 45 دقیقه به مصاف نفت تهران خواهد رفت. به دلیل همزمانی این بازی با دیدار تیم‌های والیبال ایران و آرژانتین در چارچوب رقابت‌های قهرمانی جهان، بازی استقلال و نفت از شبکه ورزش پخش خواهد شد و دیدار والیبال ایران و آرژانتین از ساعت 19 و 10 دقیقه از شبکه سوم سیما پخش زنده می‌‌شود.

فرشاد صادقی، مدیر شبکه ورزش در مورد اینکه برخی مخاطبان به شبکه ورزش دسترسی ندارند اظهار داشت: به هر حال این شبکه 2 سال و نیم است که افتتاح شده است و مخاطبان برای تماشای آن باید ستاپ باکس و یا تلویزیون‌های دیجیتال داشته باشند. زمانی که 2 بازی همزمان می‌شود چاره‌ای نیست که یک بازی را در شبکه دیگر پخش شود.

وی در مورد اینکه چرا بازی از شبکه دوم سیما پخش نمی‌شود گفت: در این مورد شورای هماهنگی ورزش باید پاسخگو باشد و من نمی‌توانم صحبت کنم.

RE: بازی استقلال باز هم از شبکه سراسری پخش نمی‌شود! - ِ**@ًrُِّ@^ُ$** - 10-09-2014

اخخخخخخخخخخیییییییییییییی
چقدر بد

RE: بازی استقلال باز هم از شبکه سراسری پخش نمی‌شود! - آرمین سلطان داداشها - 10-09-2014

خخخخ حال کردم:am4:
سروره استقلاله                         ..  .......... پرسپولیس................  ..

RE: بازی استقلال باز هم از شبکه سراسری پخش نمی‌شود! - ِ**@ًrُِّ@^ُ$** - 10-09-2014

(10-09-2014، 16:17)آرمین سلطان داداشها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سروره استقلاله                         ..  .......... پرسپولیس................  ..

ارمین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

RE: بازی استقلال باز هم از شبکه سراسری پخش نمی‌شود! - **zeinab** - 10-09-2014

(10-09-2014، 16:17)آرمین سلطان داداشها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیوانه ای بخدا

RE: بازی استقلال باز هم از شبکه سراسری پخش نمی‌شود! - خخخخ - 10-09-2014

اشکال نداره هر دو کانالو داریم :-)

RE: بازی استقلال باز هم از شبکه سراسری پخش نمی‌شود! - Nazanin♥Xavi - 11-09-2014

استقلال18Dodgy

پرسپلیس8!!!!Big Grin

بازم همین حرفو میزنی؟

RE: بازی استقلال باز هم از شبکه سراسری پخش نمی‌شود! - ِ**@ًrُِّ@^ُ$** - 11-09-2014

(11-09-2014، 9:43)Nazanin♥Xavi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استقلال18Dodgy

پرسپلیس8!!!!Big Grin

بازم همین حرفو میزنی؟
خخخخخ
راس میگیاBig Grin