انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه شيشه ناز - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه شيشه ناز (/showthread.php?tid=172225)



طرز تهیه شيشه ناز - ஐற£ℒἶ†дஐ - 10-09-2014




طرز تهیه شيشه ناز 1





مواد لازم :



گوشت گوسفندي يا گوساله بدون استخوان
300 گرم

زردچوبه
1 قاشق سوپ خوري

پياز داغ
1 قاشق سوپ خوري

روغن
به ميزان لازم

گردو
250 گرم

کنجد
200 گرم

دان انار(انار دون)
50 گرم

نمک و فلفل
به ميزان لازم

آب انار ترش
1 پيمانه

شکر در صورت دلخواه
2 قاشق سوپ خوري

تخم مرغ
2 عدد



طرز تهيه :


گوشت را به صورت قيمه خرد کرده و با کمي روغن سرخ کنيد و با پياز و زردچوبه بپزيد. گردو، کنجد و دان انار را آسيا کرده و به گوشت نيم پز اضافه کنيد. نمک و فلفل و در صورت تمايل آب انار ترش و شکر را در اواخر طبخ به غذا بيافزاييد تا خورش جا بيافتد. تخم مرغ ها را يا به صورت نيمرو يا خاگينه بعد از کشيدن خورش روي ظرف آن بگذاريد و يا آن را در ظرفي جداگانه زده و در اواخر طبخ به خورش اضافه کنيد. اين خورش با کته سرو مي شود.



نکته:


1- آب انار ترش و شکر را تک تک و يا با هم مي توان به دلخواه اضافه يا کم و يا اصلاً حذف کرد .

2- به جاي آب انار مي توان از 1 قاشق سوپ خوري رب انار استفاده کرد.

3- اين غذا را بدون گوشت نيز مي توانيد تهيه کنيد.

4- در صورت عدم استفاده از گوشت جزو غذا هاي بدون گوشت و کامل مي باشد.

5- در اين غذا از گوشت چرخ کرده به صورت کوفته ريزه نيز مي توان استفاده کرد.