![]() |
طبخ کباب ترکی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طبخ کباب ترکی (/showthread.php?tid=173653) |
طبخ کباب ترکی - ɱɪɾʌʛє - 12-09-2014 مواد لازم : گوشت راسته گوسفند یا فیله گوساله 250 گرم پیاز 3 عدد روغن مایع نصف پیمانه نمك و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه : گوشت را در جهت الیاف گوشت برش میدهیم ( این نكته خیلی اهمیت دارد اگر گوشت در جهت الیاف برش نخورد سفت خواهد شد )برش ها باید خیلی نازك باشد و به اندازه یك چوب كبریت برش داده شو د .آب دو عددد از پیاز ها را می گیریم و گوشت را داخل آب پیاز و روغن مایع و كمی فلفل می خوابانیم حدود دو ساعت .( توجه داشته باشید كه نمك گوشت قرمز باید در اواخر طبخ اضافه بشه چون باعث سفت شدن گوشت میشه ) بعد پیاز سوم را خلال نازك میكنیم و در مقدار خیلی كمی روغن تفت می دهیم تا نرم و شفاف شود ( سرخ شدن لازم نیست ) بعد حرارت را بالا میبریم و گوشت را 3 دقیقه با حرارت با لا تفت میدهیم ( دقت كنید كه اگه حرارت بالا نباشه گوشت آب میندازه و جمع میشه ) بعد از ماهیتابه خارج میكنیم و با پیاز تفت داده شده و سایر مخلفات لای نان باگت میریزیم . همین كار را هم با گوشت مرغ میتوانید انجام دهید با این تفاوت كه نمك گوشت سفید رو همیشه اول كار اضافه میكنیم . |