چگونگی تهیه کیک پنیر با ژله انار - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: چگونگی تهیه کیک پنیر با ژله انار (/showthread.php?tid=173731) |
چگونگی تهیه کیک پنیر با ژله انار - ɱɪɾʌʛє - 12-09-2014 چیزکیک یا همان کیک پنیر، یکی از انواع کیکهاست که در آن به جای خامه شیرین شده، از پنیر خامهای یا مخلوطی از آن و پنیر ماسکارپونه – با مزه شور و شیرین– استفاده میشود در ضمن کیک آن نیز مانند دیگر کیکها حالت اسفنجی نداشته و فرم نیمهخشک دارد. مواد لازم برای 8 نفر: - 225 گرم بیسکویت جو - 75 گرم کره مواد لازم مایه پنیری: - 3 قاشق سوپخوری آب پرتقال - یک قاشق سوپخوری پودر ژلاتین - یک پیمانه پنیر ماسکارپونه - یک پیمانه پنیر خامه - 75 گرم یا سهچهارم پیمانه پودر قند - یک پیمانه شیر نارگیل - 2 عدد سفیده تخممرغ مواد لازم برای روی کیک: - 2 عدد انار (دانه شود) - یک بسته پودر ژله انار طرز تهیه: 1 – یک قالب گرد مخصوص شرینیپزی با قطر 23سانتیمتر تهیه کرده و کف و دیواره آن را با روغن مایع چرب کنید. بیسکویتهای جو را در دستگاه خردکن ریخته و به پودری نرم تبدیل کنید، سپس کره را آب کرده و روی بیسکویت جوی خردشده در داخل دستگاه بریزید. در طول این مدت، دستگاه را چندبار روشن و خاموش کنید تا مواد، خوب مخلوط شوند. حالا مخلوط خمیری کره و بیسکویت را در قالب کیک بریزید و سطح آن را با ته قاشق صاف کنید؛ سپس در یخچال بگذارید تا سرد شود. به این صورت خمیر اصلی کیک آماده میشود. 2 – برای درستکردن مواد میانی پنیری، یک کاسه بلوری آماده کرده و ابتدا آب پرتقال و سپس پودر ژلاتین را در آن بریزید؛ سپس ظرف را به مدت 5 دقیقه کناری بگذارید تا مواد حالت اسفنجی بگیرد. پس از آن، داخل کاسه فلزی مقداری آب ریخته و روی اجاقگاز قرار دهید تا به جوش آید، سپس کاسه حاوی آب پرتقال و پودر ژلاتین را روی کاسه فلزی قرار دهید و مرتب مواد را هم بزنید تا پودر ژلاتین با حرارت غیرمستقیم بهطور کامل حل شود. 3 – در ظرف دیگری هر دو نوع پنیر را با هم مخلوط کرده و ابتدا پودر قند و سپس شیر نارگیل را به آن اضافه کنید و کمکم هم بزنید. از طرف دیگر در ظرف تمیزی، سفیدههای تخممرغ را خوب بزنید تا حالت پفکرده پیدا کند. [خواص تخم مرغ] حالا ژلاتین محلول در آب پرتقال را سریع به مخلوط پنیری افزوده و پس از آن سفیدههای تخممرغ را اضافه کنید و آرام هم بزنید؛ سپس خمیر بیسکویتی را از داخل یخچال بیرون آورده و مواد را روی آن بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا مواد به اصطلاح خودش را بگیرد. در پایان، ژله انار را به روش معمول درست کرده و دانههای انار را هم در آن بریزید، سپس سطح پنیری را با ژله انار بپوشانید و دوباره در یخچال قرار دهید تا ژله ببندد. به این صورت کیک پنیری شما آماده است. [آشنایی با خواص انار] نکته: به جای شیر نارگیل از شیر معمولی هم میتوانید استفاده کنید ولی دیگر طعم و مزه نارگیل را نخواهید داشت. |