![]() |
تهیه آش گوشت - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: تهیه آش گوشت (/showthread.php?tid=173743) |
تهیه آش گوشت - ɱɪɾʌʛє - 12-09-2014 مواد لازم برای شش نفر: سبزی (شامل؛ تره، جعفری، گشنیز، اسفناج) 5/1 كیلو حبوبات (نخود، لوبیا و عدس) 400 گرم پیاز سرخ شده چهار قاشق سوپخوری نمك و فلفل به مقدار لازم زردچوبه (در صورت تمایل) یك قاشق مرباخوری گوشت ران یا سردست بدون استخوان 700 گرم رشته آش 400 گرم طرز تهیه : ابتدا حبوبات را تمیز كرده و میشوییم و میگذاریم تا با گوشت و پیاز سرخ شده، پخته شود، پس از اینكه گوشت و حبوبات تقریبا پخته شد رشته را اضافه میكنیم تا آن نیز بپزد. سپس سبزیهای تمیز و خرد شده را داخل آش میریزیم و بهم میزنیم و حرارت را ملایم میكنیم تا آش ته نگیرد، پس از اینكه آماده شد، در ظرف مناسبی میریزیم و در صورت تمایل روی آن را با پیاز سرخ شده مانند تصویر تزئین میكنیم . |