انجمن های تخصصی  فلش خور
چگونگی تهیه دسر کاسترد - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: چگونگی تهیه دسر کاسترد (/showthread.php?tid=173767)



چگونگی تهیه دسر کاسترد - ɱɪɾʌʛє - 12-09-2014

مواد لازم :
شیر دو پیمانه
پودر نشاسته و پودر کاسترد از هر کدام دو قاشق غذاخوری
شكر 100 گرم
آب دو پیمانه
پودر ژلاتین انار چهار قاشق مرباخوری
انار دانه‌ شده یك قاشق غذاخوری
پسته خام 18 عدد
بادام درختی و فندق و باداهم هندی خام از هر کدام 9 عدد

طرز تهیه :
این دسر خوشمزه را با انار تهیه نمایید كه رنگ بسیار زیبایی دارد. در ابتدا شیر، آب، نشاسته، كاسترد و شكر را با هم مخلوط كرده روی حرارت می‌گذاریم تا غلیظ شود. آجیل را درشت خرد كرده در كف سه ظرف می‌ریزیم. بعد مخلوط كاسترد را تا یك سانت و نیم به لبه ظرف مانده می‌ریزیم. پس از سرد شدن، پودر ژله را كه در آب جوش حل كرده و به آن آب سرد اضافه كرده‌ایم روی كاسترد و انار دانه شده ریخته، در یخچال می‌گذاریم تا سفت شود و روی آن را با خامه تزئین می‌كنیم.