![]() |
روش پخت باچانگاي گوشت - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: روش پخت باچانگاي گوشت (/showthread.php?tid=173843) |
روش پخت باچانگاي گوشت - eɴιɢмαтιc - 13-09-2014 مواد لازم [rtl]برای چهار نفر[/rtl] خمير يوفكا سه ورق
گوشت چرخكرده 500 گرم پياز يك عدد رب گوجهفرنگي دو قاشق غذاخوري هويج رندهشده سه عدد پنير پيتزا 300 گرم اسفناج يا برگ چغندر خردشده 100 گرم روغن، نمك و فلفل به ميزان لازم آويشن يك قاشق چايخوري آب نصف پيمانه ![]() باچانگای گوشت طرز تهيه گوشت چرخ كرده را با پياز خرده شده، روغن و نمك تفت دهيد و سپس رب گوجهفرنگي را اضافه كرده و كمي فلفل بزنيد. يك ورق يوفكا را پهن كرده و نصف پيمانه آب را با نصف پيمانه روغن مخلوط كرده و با قلممو روي خمير بماليد، سپس پنير پيتزا را روي ورق يوفكا پخش كرده ورق دوم را روي ورق اول گذاشته و دوباره مخلوط آب و روغن روي آن بماليد بعد مخلوط برگ چغندر و هويج رندهشده را پخش كنيد. در مرحله آخر، ورق سوم را قرار داده با قلممو آب و روغن زده و مخلوط گوشت چرخكرده را ريخته و كمي آويشن بپاشيد. يوفكا را از پايين به صورت لوله پيچيده و در سيني فر چرب شده به مدت 30 دقيقه با حرارت 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد. در حين پخت يك الي دوبار روي آن را با قلممو روغن ماليده تا كاملا برشته شود. [/rtl] |