![]() |
روش پخت كالزون مرغ و گوشت - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: روش پخت كالزون مرغ و گوشت (/showthread.php?tid=173894) |
روش پخت كالزون مرغ و گوشت - eɴιɢмαтιc - 13-09-2014 مواد لازم مواد لازم جهت تهيه خمير کالزون آرد سفيد دو نيم پيمانه پودر خمير ترش يك قاشق مرباخوري روغنمايع چهار قاشق سوپخوري نمك يك قاشق چايخوري شيرولرم يك پيمانه طرز تهيه خمیر کالزون 1- درون ظرفي، آردسفيد، نمك و پودر خميرترش را الك كنيد. 2- روغن مايع و شير ولرم را اضافه كرده و مخلوط كنيد تا خمير يكدست شود. 3- در صورت چسبيدن خمير به دستهايتان، ميتوانيد از آرد استفاده كنيد تا چسبندگي خمير گرفته شود. دقت كنيد كه آرد بيشتري اضافه نكنيد. (زيرا خمير، تردي خود را از دست داده و سفت ميشود.) 4- خمير را داخل كيسه پلاستيكي قرار داده، در دماي محيط نگهداري كنيد تا حجم خمير دوبرابر شود. مواد لازم مياني قارچ 300 گرم گوجهفرنگي سه عدد پياز يك عدد ران مرغ پخته يك عدد مايه گوشتي آماده 250 گرم پنير بوتركيزه 150 گرم پنير موتزارلا 150 گرم رب گوجهفرنگي سه قاشق سوپخوري آرد سوخاري يك قاشق سوپخوري پودر آويشن يك قاشق مرباخوري نمك، فلفل و پودر سير به ميزان لازم طرز تهيه ميان كالزون 1- قارچها را شسته و اسلايس كنيد و به آبليموتازه آغشته كرده، روي حرارت قرار دهيد، تا كاملا آب قارچ گرفته شود. 2- پوست گوجهفرنگيها را گرفته و نگيني خرد كنيد. 3- پياز را پوست گرفته، شسته و نگيني خرد كنيد. 4- رب گوجهفرنگي، آرد سوخاري، كمي نمك و فلفل را مخلوط كرده، گوشهاي قرار دهيد. 5- خمير را به دو قسمت تقسيم كرده و هر قسمت را به صورت دايره پهن كنيد و قسمتهاي اضافه اطراف خمير را جهت ستارهزدن كنار بگذاريد. 6- يكي از دايرهها را در كف سيني چرب شده با روغن مايع پهن كنيد. 7- نيمي از مخلوط رب و آردسوخاري را با فرچه روي خمير ماليده و نيمي ديگر را روي خمير دايره دومي بماليد. 8- به اين ترتيب گوجهفرنگي، كمي پودر سير، پودر آويشن و ران مرغ را خرد كرده، پياز، نيمي از مخلوط پنير، مايه گوشتي آماده، قارچ، نمك و فلفل را روي خمير پخش كنيد. 9- در نهايت، خمير دايره شكل را كنار گذاشته روي مواد پهن كنيد، طوري كه قسمت سسدار آن رو به مواد باشد. 10- دور تا دور خمير را به همديگر چسبانده با چنگال محكم كنيد و روي خمير را با روغن مايع پوشش دهيد و مجددا پانزده دقيقه به خمير استراحت دهيد. 11- به سطح رويي خمير، زرده تخممرغ بماليد و با خمير باقيمانده كه ستاره زده بوديد روي خمير چسبانده و رويشان زرده بماليد. 12- در طبقه وسط فري كه با 350 درجه فارنهايت (175 درجه سانتيگراد) گرم كردهايد به مدت 30 تا 40 دقيقه بپزيد، تا روي آن طلايي شود. |