انجمن های تخصصی  فلش خور
تنبيه بازيکنان بارسا به خاطر تماشاي بسکتبال! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: فوتبال و سایر ورزش ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=20)
+--- موضوع: تنبيه بازيکنان بارسا به خاطر تماشاي بسکتبال! (/showthread.php?tid=174906)



تنبيه بازيکنان بارسا به خاطر تماشاي بسکتبال! - Hadis Messi - 16-09-2014


تنبيه بازيکنان بارسا به خاطر تماشاي بسکتبال! 1
پنجشنبه گذشته شش بازیکن بارسلونا برای دیدن بازی میان آمریکا و لیتوانی در جام جهانی بسکتبال به سنت پالائو رفتند: رافینیا، بارترا، آلوس، پیکه ، نیمار و بوسکتز.


از این جمع، رافینیا، بارترا و آلوس از لیست بازی خط خوردند و پیکه و نیمار بازی را از روی نیمکت آغاز کردند. تنها کسی که از میان این شش نفر در ترکیب اصلی قرار گرفت، بوسکتس بود. جالب آن که از میان این شش نفر بوسکتس تنها کسی بود که در میانه بازی بسکتبال از استادیوم خارج شد.


این اتفاق باعث شد که این شایعه پیش بیاید که پنج نفراول توسط انریکه به خاطر تماشای بدون اجازه بازی بسکتبال تنبیه شده اند اما بوسکتز از طریق دیگران از نارضایتی مربی بارسا مطلع شده است و خود را از استادیوم خارج کرده است.


هر چند که شاید همه این جریان ها اتفاقی باشد و نیمکت نشینی و خط خوردن این پنج بازیکن بی دلیل بوده باشد چرا که بنا به گفته پزشکان بارسا آلوس مصدوم بوده است و پیکه و نیمار به تازگی از کمند مصدومیت رهایی یافته اند.