انجمن های تخصصی  فلش خور
مرغ اناناسي - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: مرغ اناناسي (/showthread.php?tid=175058)



مرغ اناناسي - eɴιɢмαтιc - 16-09-2014

 مواد لازم
ران مرغ چهار عدد
فلفل سفيد ساييده‌شده يك قاشق مرباخوري
سس مايونز سه قاشق غذاخوري
آناناس تازه يا كمپوت چهار برش 
عسل و کره از هر کدام دو قاشق غذاخوري
سركه يك قاشق غذاخوري 
آلو خيس‌خورده و قیسی از هر کدام نصف پيمانه
نمك به ميزان لازم
طرز تهيه
ابتدا ران مرغ را با نمك و فلفل سفيد مزه‌دار كرده و سس مايونز بزنيد سپس دور قسمت انتهايي استخوان را فويل پيچيده و در سيني فر قرار دهيد تا به مدت نيم ساعت در دماي 180 درجه سانتي گراد برشته شود.
در تابه‌اي كره را ذوب كرده و آناناس‌ها را به آن اضافه كنيد تا طلايي شود، سپس عسل و سركه را نيز اضافه كرده، آلو و قيسي را هم بريزيد و اجازه دهيد كمي تفت بخورد. سپس مطابق شكل سرو كنيد.
نكته:
1. اگر از آناناس تازه استفاده كرديد، مي‌توانيد سركه را حذف كنيد.
2. اين غذا را مي‌توانيد با كته قالبي سرو كنيد.