![]() |
مرغ اناناسي - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: مرغ اناناسي (/showthread.php?tid=175058) |
مرغ اناناسي - eɴιɢмαтιc - 16-09-2014 مواد لازم ران مرغ چهار عدد فلفل سفيد ساييدهشده يك قاشق مرباخوري سس مايونز سه قاشق غذاخوري آناناس تازه يا كمپوت چهار برش عسل و کره از هر کدام دو قاشق غذاخوري سركه يك قاشق غذاخوري آلو خيسخورده و قیسی از هر کدام نصف پيمانه نمك به ميزان لازم طرز تهيه ابتدا ران مرغ را با نمك و فلفل سفيد مزهدار كرده و سس مايونز بزنيد سپس دور قسمت انتهايي استخوان را فويل پيچيده و در سيني فر قرار دهيد تا به مدت نيم ساعت در دماي 180 درجه سانتي گراد برشته شود. در تابهاي كره را ذوب كرده و آناناسها را به آن اضافه كنيد تا طلايي شود، سپس عسل و سركه را نيز اضافه كرده، آلو و قيسي را هم بريزيد و اجازه دهيد كمي تفت بخورد. سپس مطابق شكل سرو كنيد. نكته: 1. اگر از آناناس تازه استفاده كرديد، ميتوانيد سركه را حذف كنيد. 2. اين غذا را ميتوانيد با كته قالبي سرو كنيد. |