![]() |
|
آلونسو: با قدرت برای بایرن بازی میکنم - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: فوتبال و سایر ورزش ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=20) +--- موضوع: آلونسو: با قدرت برای بایرن بازی میکنم (/showthread.php?tid=175101) صفحهها:
1
2
|
آلونسو: با قدرت برای بایرن بازی میکنم - Nazanin♥Xavi - 16-09-2014 لژیونر اسپانیایی جدید بایرن مونیخ برخلاف نظر پپ گواردیولا معتقد است میتواند در همه مسابقات با تمام توان و پرقدرت بازی کند. «ژاپی آلونسو» در مصاحبهای تلویزیونی عنوان کرد: به قدر کافی خودم را قوی حس می کنم که بازیهای زیادی برای بایرن انجام دهم. برای این منظور صرف دویدن کافی نیست. همینطور نباید از نظر جسمانی قوی بود. بلکه دقت و زیرکی در بازی نیز لازم است تا بازیکن بتواند مطلوب در زمین بدود.هافبک ۳۲ ساله که ساعاتی قبل از اتمام مهلت نقل و انتقالات تابستانی به عضویت بایرنیها درآمد با ردیف کردن این جملات نظری خلاف آنچه مربیاش گفته، بیان کرد. گواردیولا در مصاحبه ابتدای هفته عنوان کرده بود امکان استفاده برای همه مسابقات از هافبک با تجربهای مثل آلونسو را ندارد که اگر این کار را بکند، در حقیقت باعث نابودی و تحلیل قوای ستارهاش خواهد شد. RE: آلونسو: با قدرت برای بایرن بازی میکنم - ِ**@ًrُِّ@^ُ$** - 16-09-2014 حالا چرا از رئال رفت؟؟؟؟؟؟ RE: آلونسو: با قدرت برای بایرن بازی میکنم - Nazanin♥Xavi - 16-09-2014 (16-09-2014، 13:04)سارا خوجیله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببین ساراجون رئالیا بی غیرتن الان بایرن به ژاوی هم پیشنهاد داده ولی ژاوی چون نمیخواست جلوی بارسا بازی کنه نرفت RE: آلونسو: با قدرت برای بایرن بازی میکنم - ِ**@ًrُِّ@^ُ$** - 16-09-2014 (16-09-2014، 14:06)Nazanin♥Xavi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. الهی ژاوی جووووووون
RE: آلونسو: با قدرت برای بایرن بازی میکنم - Nazanin♥Xavi - 16-09-2014 عشق منه دیگه! RE: آلونسو: با قدرت برای بایرن بازی میکنم - AMIN.......... - 16-09-2014 خوب شد که رفت RE: آلونسو: با قدرت برای بایرن بازی میکنم - ِ**@ًrُِّ@^ُ$** - 16-09-2014 (16-09-2014، 14:13)Nazanin♥Xavi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اون ک 100در100ببببببببببببببببببللللللللللللللللللللله اماکلا بارسایی ها عشقن RE: آلونسو: با قدرت برای بایرن بازی میکنم - خخخخ - 16-09-2014 رفت که رفت هر کسی که استقلالی و بارسایی نمیشه
RE: آلونسو: با قدرت برای بایرن بازی میکنم - Nazanin♥Xavi - 16-09-2014 (16-09-2014، 14:16)سارا خوجیله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بعله شما درست میگی! کسی اینجا هس ک به این قضیه شک داشته باشه؟
RE: آلونسو: با قدرت برای بایرن بازی میکنم - ِ**@ًrُِّ@^ُ$** - 16-09-2014 (16-09-2014، 14:19)Nazanin♥Xavi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هرکیم باشه جرئت نداره بین این همه بارسایی بگه |