![]() |
عشــــــــــــــــق♥ ممـــــــــــنوع - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: عشــــــــــــــــق♥ ممـــــــــــنوع (/showthread.php?tid=175137) |
عشــــــــــــــــق♥ ممـــــــــــنوع - ❤R@TA❤ - 16-09-2014 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() شاید عاشقت بودم،روزی .....! ولی ببین بی تـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــودیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() هم زنده ام، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() فقط گاهی در این میان ، یادت ...دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() زهر میکند به کامم زندگی را ... همیــــــــن...دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() ![]() در این شـــــــــهر غریـــــب . . .
همیشه که باشی خسته میشوند. . .
مردمانـــی که اگـــــر نباشــی. . .
میگوینــــــد:
بی معرفتــــی . . . !
![]() از اون گله نکن . . .
وقتی تو جاخالـــــی دادی . . . اون بغلم کرد تا زمیـــن نیوفتم . . . !
![]() همیشه سکـوتم به معنای پیـــروزی نیست . . .
گاهی سکوت میکنم تا بفهمی چه بی صدا باختـــی !
![]() سیگارت میشوم
کامهایت را محکم تر بگیر
که هم من فنـــا شوم هم تـــو
باتو ...ابدیت میخواهم ... ![]() ס!دلم،یه خواهش
دیگه نخواهش!¡× ![]() به راستی چقدر سخت است
خندان نگه داشتن لب ها
در زمان گریستن قلب ها...!
و تظاهر به خوشحالی در اوج غمگینی
و چه دشوار است گذراندن روزهایی که ..
در حالی که تظاهر میکنی هیچ چیز برایت اهمییت ندارد ...
!
![]() غمگــین و خــسته اَم ... دلــم یکــــ هــوای بارانــی مــیخــواهد یکــــ شـانـه بــرای گـــریه کــردن ... و یکـــ گــور پــــدری که نثار دُنیا و تـمـام مُــتعلقاتش بُکــُنم ... ! ![]() ﻏﺮﯾﺒــــﻪ ﻫﺎ ﮐﻪ ﻫـﯿﭻ . . . ﺩﻭﺳـــــــﺘﺎﻥ ﻫﻢ ﮔـﺎﻫﯽ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﯼ ﺩﻭ ﺳﻪ ﺧﻂ ﺑﯿﺸﺘﺮﺣﻮﺻــــــﻠﻪ ﺍﺕ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﻧـــــﺪ ![]() _من حـسودیـم میشه وقـتی که دخـتـرا بهت نگـاه میکنن! _حـسودی نکن عـزیــزم... _چــرا؟؟ _ چـون تـو چـیـزی داری که اونـا نـدارن..!! _ چــــــی؟؟ _قـلبــم... ![]() ![]() ![]() ![]() RE: عشــــــــــــــــق♥ ممـــــــــــنوع - mahru - 16-09-2014 قشنگ بود RE: عشــــــــــــــــق♥ ممـــــــــــنوع - اذیتا - 16-09-2014 اشکم در اومدددددددددددددد ![]() RE: عشــــــــــــــــق♥ ممـــــــــــنوع - AMIR ALI 22 - 16-09-2014 در این شـــــــــهر غریـــــب . . . همیشه که باشی خسته میشوند. . . مردمانـــی که اگـــــر نباشــی. . . میگوینــــــد: بی معرفتــــی . . . ! RE: عشــــــــــــــــق♥ ممـــــــــــنوع - _Ovver_ - 16-09-2014 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: عشــــــــــــــــق♥ ممـــــــــــنوع - glembert girl - 16-09-2014 قشنگ بود ........ RE: عشــــــــــــــــق♥ ممـــــــــــنوع - __mooni__ - 16-09-2014 اشکمو دراوردی ![]() ![]() ![]() ![]() RE: عشــــــــــــــــق♥ ممـــــــــــنوع - ~ CrAzY HuMaN ~ - 16-09-2014 قشنگ بود.. ممنون... |