![]() |
ژاوی حاضرم در هر پستی برای بارسلونا بازی کنم - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: فوتبال و سایر ورزش ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=20) +--- موضوع: ژاوی حاضرم در هر پستی برای بارسلونا بازی کنم (/showthread.php?tid=175881) صفحهها:
1
2
|
ژاوی حاضرم در هر پستی برای بارسلونا بازی کنم - Nazanin♥Xavi - 19-09-2014 ![]() ژاوی هرناندز شب گذشته اولین حضورش برای بارسلونا در این فصل را تجربه کرد. این بازیکن با تجربه اسپانیایی که با حضور دیشبش مقابل آپول نیکوزیای قبرس با رکورد 142 حضور در لیگ قهرمانان اروپا رائول برابری کرد در مصاحبه ای عنوان کرد که حاضر است در هر پستی و هر مقدار برای تیمش بازی کند . به گزارش بارسا نیوز به نقل از خبرگزاری اینساید فوتبال، بازیکن کهنه کار بارسلونا در برد یک بر صفر دیشب برای اولین بار در این فصل برای بارسلونا به میدان رفت اما با این وجود هنوز هم خوشحال است که میتواند نقش هر چند کوچکی در تیم داشته باشد. او اعتراف کرد که پیدا کردن راه نفوذ به خط دفاعی آپوئل برای بارسلونا سخت بود او همچنین افزود :« کسب سه امتیاز برای بارسلونا حیاطی بود و آغاز فصل لیگ قهرمانان با پیروزی مهم بود که موفق به این کار شدیم. ما تلاش کردیم که توپ را به سرعت به حرکت در آوریم ولی موفق به انجام این کار نشدیم. آنها به خوبی دفاع کردند. بازی خسته کننده ای بود اما پیروز شدیم . شروع دور گروهی با سه امتیاز خیلی خوب است.» او همچنین در ادامه گفت : « من خوشحالم که نوبت بازی به من رسیده است، سعی میکنیم مفید باشم.» RE: ژاوی حاضرم در هر پستی برای بارسلونا بازی کنم - esiesi - 19-09-2014 بازی نکنه هم تو ذهن و قلب ما هست البته تا وقتی که زنش نخوردتش ![]() ![]() RE: ژاوی حاضرم در هر پستی برای بارسلونا بازی کنم - Nazanin♥Xavi - 20-09-2014 (19-09-2014، 10:49)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.زنش خیلی بیجا میکنه به ژاوی من دست بزنه ![]() RE: ژاوی حاضرم در هر پستی برای بارسلونا بازی کنم - ِ**@ًrُِّ@^ُ$** - 20-09-2014 (20-09-2014، 10:23)Nazanin♥Xavi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نازنین زنشه دیگ میتونه دس بزنه خو RE: ژاوی حاضرم در هر پستی برای بارسلونا بازی کنم - hidden ninja - 20-09-2014 بازنشتگی هم پسته.... RE: ژاوی حاضرم در هر پستی برای بارسلونا بازی کنم - Nazanin♥Xavi - 20-09-2014 (20-09-2014، 10:25)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شما حرف نزنی راحت تری RE: ژاوی حاضرم در هر پستی برای بارسلونا بازی کنم - hidden ninja - 20-09-2014 به زور اویزون بارسا شده بابا ول کن کنه.... چقد پول دوسته این بشر.... RE: ژاوی حاضرم در هر پستی برای بارسلونا بازی کنم - ِ**@ًrُِّ@^ُ$** - 20-09-2014 (20-09-2014، 10:58)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دهنتو ببندا RE: ژاوی حاضرم در هر پستی برای بارسلونا بازی کنم - Nazanin♥Xavi - 20-09-2014 (20-09-2014، 10:58)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الوووووووو ![]() تو که هیچی نمیدونی نظرنده خب؟ اگه قرار به پول بود میرف بایرن بارساییا خودشون اصرار داشتن ک بمونه این بنده خدا نامه خدافظیم نوشته بود ژاوی من پادشاهی بایرن رو به نیمکت نشینی بارسا ترجیح نداد این جوری باهاش حرف نزن آقای نسبتا محترم RE: ژاوی حاضرم در هر پستی برای بارسلونا بازی کنم - hidden ninja - 20-09-2014 اون بچه که به من گفت دهنو ببند دارم بهش میگم بچه! تو حرف نزن برو اب دماغتو بکش بالا به نازنین بهتره بدونی بارسا این فصلم گند میزنه.... تا اینا تو بارسان بارسا همین جور گند میزنه |