انجمن های تخصصی  فلش خور
خاصیت بادمجان - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: پزشکی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=57)
+--- موضوع: خاصیت بادمجان (/showthread.php?tid=17597)



خاصیت بادمجان - noghre - 11-09-2012

یک متخصص تغذیه گفت:

مهمترین خاصیت بادمجان کم کالری بودن آن است و مصرف آن باعث باز شدن عروق خونی و تقویت کننده معده می شود ...

مرتضی صفوی در گفتگو با جام جم گفت: بادمجان حاوی فیبر بالایی است و برای درمان یبوست و کاهش کلسترول مفید است و به دلیل داشتن پتاسیم بالا و سدیم پایین، برای کاهش فشار خون بسیار سودمند است ...

وی گفت: بادمجان بازکننده عروق خونی و تقویت کننده معده و ادرارآور است ...
خوردن بادمجان بوی عرق را در بدن از بین می برد و خاکستر بادمجان نیز به صورت مخلوط با سرکه برای معالجه زخم های جلدی موثر است ...

این متخصص تغذیه افزود: بادمجان به علت داشتن یک ماده سمی به نام سولانین برای اشخاصی که سابقه حساسیت دارند، مفید نیست ...

صفوی اضافه کرد: مهمترین خاصیت آن کم کالری بودن آن است، به همین علت غذای بسیار خوبی برای کسانی است که می خواهند وزن کم کنند؛ زیرا دارای ویتامین و مواد معدنی نیز است ...

وی گفت: بادمجان را حتما باید به حالت کاملا رسیده مصرف کرد؛ زیرا خام آن طعم تلخ دارد و در کسانی که آسم و برونشیت دارند، باعث تحریک این بیماری ها می شود ...
این متخصص تغذیه اضافه کرد: بادمجان اثر نرم کننده، برطرف کننده یبوست، ادارآور دارد و به علت دارا بودن آهن در رفع کم خونی بسیار مفید است more